Kvistagrans blogg

Senaste inläggen

Av Kerstin Nilsson - 22 februari 2013 07:57

Egentligen har jag kommit på att det är inte så himla synd om mig. Jag får väl hålla för öronen när dom kallar mig tjockis och strandad val. För egentligen har jag det ganska bra. Hur många hundar äter på uteservering 3 ggr per dag?

Det gör jag och dessutom brukar hon kolla om jag vill äta me dngt gott som leverpastej eller kokt skinka.

Även kokt torsk kan förekomma och ägg. Ja herregud egentligen har jag det ganska bra och jag tror jag kan vara dräktig lite längre. Fast i morse var det lite jobbigt och jag bäddade runt en stund i hundsängen.

Men nu har jag fått den som jag vill så nu kan jag ligga där och tryna tills hundvakten kommer och matte åker och jobbar.

 

Fast jag tror nog att det börjar bli lite extra jobbigt nu.

ANNONS
Av Kerstin Nilsson - 19 februari 2013 20:22

Inte nog med att dom säger att jag är tjock. Dom kallar mig för en strandad val. Det tycker inte jag är snällt alls.

För övrigt så gör matte sitt bästa för att skämma bort mig med allsköns gotta. Hundfoder ätes enbart på promenad vilket sker 3 ggr per dag och det är inte långa sträckor men tillräckligt för att jag skall klämma i mig ca. 8-9 dl under dagen. Fast idag slog hon på stort till middag och jag fick kokt hokifil'e potatis, sallad toppad med grädde och skagenröra. Mums säger jag bara.

För övrigt så kan jag väl påstå att trots att jag definitivt är högdräktig så har inte leklusten försvunnit. För rätt som det är så anfaller den och jag hämtar en boll eller en toarulle eller kanske t.o.m sköldpaddan som piper.

Fast anfallen varar inte någon längre stund för matte vill inte kasta ngt åt mig. (Hon är lite fjantig tycker jag)

Sovplatsen under nattetid varierar från soffan till sängen och däremellan golvet när det blir för varmt.

Matte har i alla fall börjat förbereda för att det skall hända ngt för hon har möblerat om i köket som ligger närmast valprummet, allt för att få plats med en säng där. Det blir nog bra med den saken när det blir dags.

Jag har börjat bädda lite här och lite där men än är det inte dags så matte får tåla sig en tid. Men idag har hon verkligen både sett och känt att dom rör sig därinne.

ANNONS
Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2013 11:10

Alltså nu är det riktigt jobbigt. Ja inte att leka små korta stunder eller promenera kortare sträckor. Meeeeeeeeeeeen maten det är ett kapitel för sig.

Nu står det ju överallt att man skall äta nästan dubbelt så mkt om man väntar många valpar men om så är fallet så väntar jag inga valpar alls eller så är det fullt.

För på morgonen får jag inte ner hundfoder knappt alls. 1 dl om matte blandat i ngt gott men annars får det vara. Rena proteiner som fisk, ägg och kött går bra Färskfoder är blääääääääääää men torrfoder nej vet ni vad. DET VILL JAG INTE HA!!!

Fast som den kluriga matten hon är så stoppar hon fickorna fulla med högenergitorrfoder och går en sväng och se då slinker så där en knappa 2 dl ner i ett huj.

Men vet ni vad som är mest hemskt med detta. Jo somliga har börjat kalla mig för strandad val!!!!!!!! Inte konstigt man inte vill äta, eller hur??

Jag sover i alla fall väldigt ofta korta stunder tills det blir för varmt eller för knöligt då byter jag plats och sover på golvet en liten stund.

Av Kerstin Nilsson - 14 februari 2013 19:22

Ja både det ena och det andra är på riktigt nu.

Illamående JA
Petig med maten JA

Dom rör på sig så det syns JA

Matten bjuder på äcklig mat JA

Matten fjäskar med god mat JA

Så nu är nog det mesta på riktigt så här på alla hjärtans dag.
Här kommer en liten bild på när matte för första gången såg att dom rörde sig inuti magen.
 

Hoppas det lugnar ner sig nu så jag får ladda batterierna tills det är dags. Inge kul att må illa. Ja än att det då vankas godare mat i skålen.

Av Kerstin Nilsson - 12 februari 2013 21:16

Nu måste jag berätta lite mera om dagen idag.

Efter lunch var vi ute på en promenad på isen och jag vet inte vad som hände men min matte sa ngt om att låta mig vara dräktig i flera år. Jag förstår inget alls men det kan kanske bero på att jag inte sprang längre bort än 10 meter innan jag vände tillbaka till matte och fick lite hundmat från handen.  

Vi har ca 20 cm nysnö ni vet så där lite blötsnö på isen och det var tungt vill jag lova att springa ifrån matte. Men jag gjorde en hel del tappra försök men gav upp och gick fot tillbaka UTAN KOPPEL Snacka om att man har förfallit.   

Men matte var ju alldeles väldans nöjd i alla fall och det gillar jag. Men efter promenaden blev jag alldeles rysligt trött och vart tvungen att vräka ut mig i soffan. Kolla in stilen.
 

Fast eftermiddagen efter middag har ägnats åt att apportera boll och metallapporten och matte tycker jag är knasig när jag kommer med min boll och lämnar av. Men vaddå skall man inte vara lekfull bara för att man är dräktig?? Det tycker jag att man kan fortsätta med tills man blir riktigt riktigt gammal och det är långt kvar tills dess.

För övrigt har hon mätt magen och den har växt bakom revbenen mäter jag nu 79 cm och framför bakbenen 66 cm och det är 2 veckor kvar till D day.

Av Kerstin Nilsson - 12 februari 2013 07:51

Jag har bestämt att jag vill aldrig mer träffa en kille om det skall bli så här på nätterna.

Stökigt, bökigt och allmänt skitjobbigt.   

2 mornar i rad har jag mått så här också.    Och hur kul tror ni det är. Fast om ni inte skvallrar så kan jag berätta att om man bara går sin väg när matte gör iordning maten så ramlar det ner en massa gotta i den. Och då får jag väll piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina i mig den då da och se ut som att jag håller på att dö, tittar på matte och frågar om det inte finns ngt mera av det goa. Men hon är hård vår matte hon låssas att hon inte ser mina bedjande blickar.

Ni som känner henne tror säkert på det och kan bekräfta. Eller hur??   


Fast det är ngt konstigt med de som finns i magen. Dom jag bor ihop med tycker tydligen att min mage är jättemysig för dom klappar och klappar och smeker på den så när jag tänker efter så kanske (men bara kanske) jag kan tänka mig att göra om detta åtminstone 1 gång till.

MATEN ÄR JU I ALLA FALL GOD PÅ DENNA RESTAURANG !!!!
Om ni inte berättar för ngn så syndade min matte med en semla i går och vi fick dela på locket. Jag fick 3/4 med massor med grädde på. Min morsa fick resten och bara ytte pytte lite grädde. Men hon var lika glad ändå.


Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2013 19:18

Matte och husse kallar mig tjockis, det är inte snällt tycker jag.   

Fast det ligger nog ngt i det för magen är mätt och precis bakom revbenen är det 74 cm och framför bakbenen 64 cm.

Så nog finns det några små därinne tror jag. Det känns så i alla fall och idag var första gången som jag gick fot och inte markerade vartenda spår på vår 3,5 kilometers prommis på morgonen.

Fast först hade vi gått 2,5 kilometer där jag markerde alla och matte säger att det var precis ALLA spår som fanns av vilt på den sträckan. Jag inte bara markerar dom utan följer efter i kopplets längd så mattes arm bli bara längre och längre. Men som sagt vad efter 2,5 kilometer blev det lite jobbigt så då gick jag nästan fot resterande väg. Bra va??   

Mina små får i alla fall massor av kärlek för både matte och husse klappar och pussar på magen stup i kvarten.

Av Kerstin Nilsson - 5 februari 2013 07:08

Jag kräver en utförlig innehållsdeklaration i det fodret jag äter!!!!!

Smaken är det inge fel på men vad innehåller det förrutom det som står på påsen undrar jag.

Vad jag vet så äter jag ett foder bestående av kyckling och ris (ja och så en del andra tillskott) Jo och sen får jag Bravo fryst färskfoder extra. Jo då hon tinar upp det först så det slipper bli kallt åt bebisarna där inne. Men jag tror jag får läsa innehållsdeklarationen ordentligt på det, för om jag int emisstar mig så är det levande småfisk i det.   

Det känns i alla fall så i min mage och när jag känner det så försöker jag få dom att sluta genom att nagga tillbaka men inte sjutton hjälper det inte. Dom bara fortsätter att simma runt därinne och gör så jag blir tjockare och tjockare.

Matte säger att om någon vecka eller så så kommer det mera att kännas som om fodret innehöll råttor eller möss som sparkar fotboll.

Och på slutet om ca. 3 veckor kommer det att kännas så här.   USCH det vet jag inte om jag vill vara med om.

Ja ja jag kanske har vant mig då och när dom kommit ut vet jag i alla fall en som kommer att göra så här.   

Förresten måste ni bara få se när jag och min bästa kompis sov tillsammans häromdagen.
 
I love MAJA   

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se