Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 16 februari 2018

Nu har det varit lite lungt på bloggfronten.

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick följa med och så åkte vi till Gimo. När jag väl släppt av sonen ringde jag den andra sportiga sonen och frågade om han trodde det gick att promenera på Gimodammen. Jodå det gick sa han och det gjorde det. Alla hundarna fick vara lösa och jisses vad dom sprang.
 
Malin som aldrig kan sköta sig lös någon längre stund stack ju till skogs och Mary efter. Men hon kom snabbt tillbaka (jag såg henne hela tiden) Wilja höll sig i närheten hon är inte så förtjust i när matte skriker och är arg liksom. Mary fick koppel på och jodå ganska snabbt (allt är ju relativt) så kom Malin tillbaka och såg ut som hon sa: Vad står du här och skriker för kärring.
Sen åkte vi hemåt men stannade på klubben och tränade lite linförighet/fritt följ. Gick ganska hyfsat, läggande under gång, apportering, kryp som gick strålande och vittringsapportering. Det gick rysningar genom kroppen. Så snyggt och noggrant letande trots att matte spridit ut pinnarna ordntligt. Lyfte inte ens på fel pinne utan tog rätt Det blir guldstjärna minsann.
Sen åkte vi hem jag åt frukost bestående av 2 kokta ägg, 50 gram inlagd sill och 1 msk majonäs.
Fick lite annat gjort hemma sedan iväg med Max ochMary på en skogsprommis. Hem och lagade lunch den ni skulle ni ha smakat. Stekt lax på salladsbädd med sparris och romsås.
 
Smaskigt värre.

 
ANNONS
 
Andy

Andy

16 februari 2018 13:36

Vilken härlig frukost!

http://weekend.heymo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Av Kerstin Nilsson - 5 februari 2018 16:16

Jaha nu var det då dags att börja blogga igen. Åtminstone är intentionen den. Sen vet vi ju hur det brukar gå med den saken ;-) Nu tänkte jag blogga om min resa mot en lägre vikt och en smidigare mindre värkande kropp. Ja som rubriken säger så är de...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se