Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 10 februari 2018

Några dagars uppehåll. Ja med bloggandet då.

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta så mycket smörgåstårta. Men det är väl konstigt att när man låtit bli bröd i flera veckor så är det inte alls så gott som man tänkt sig. Lika bra det.
Fredag morgon var det dåligt med frukostmat men det blev 2 hårdkokta ägg med majonäs, lunchen blev rätt tänk men middagen vart som den vart äggröra och bacon. Jaja int ehelt fel iofs dock lite för mkt protein och inge grönt.

Dagen började med omelett med champinjoner, lite purjo ett par cocktailtomater och ost i smeten.
En underbar promenad i 1 timme och 20 minuter of road med yngsta sonen och hundarna. Kallt som sjutton var det -12 men solen lös och det var vackert som bara attan.
 
Klockan var ungefär 08.30 när jag tog kortet.
Sedan åkte den äldre sonen och jag till systembolaget och bunkrade. Han öl och jag vin. Så nu dricker jag (läs) smuttar jag på ett glas JP Chanet.
Har nyss ätit middag bestående av 150 gram entrecoté stekt isbergssalld och vitlökssmör. Annorlunda med smörstekt isbergssallad men helt okej. Blir nog fler ggr.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Av Kerstin Nilsson - 5 februari 2018 16:16

Jaha nu var det då dags att börja blogga igen. Åtminstone är intentionen den. Sen vet vi ju hur det brukar gå med den saken ;-) Nu tänkte jag blogga om min resa mot en lägre vikt och en smidigare mindre värkande kropp. Ja som rubriken säger så är de...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se