Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 6 februari 2018

En bra början på dagen

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så den får jag ta det lugnt med tror jag.
För att då återgå till dagen så tog jag min dos collagen och hyaluron, lite värktabletter på det och sedan frukost. Kolla in vad jag åt.
 
2 ägg, 50 gram räkor 1 msk majonäs lite blandad sallad och några paprikastrimlor.
Inte helt fel dock kittlar det inte dödsskönt i kistan som Baloo skulle ha sagt. ;-)
För att försöka få lite bättre stopp på värken så tog jag 1 tsk (drygt) gurkmeja som är hur äckligt som helst och 2 nypontabletter.
Nu ska jag ta på mig lite mera kläder och ge mig ut med 1 hund på promenad. Den yngsta förmågan behöver lära sig att gå i koppel.
Återkommer säkert med mera under dagen.
Jodå promenaden gick väl bra vi mötte en Jack Russel i skogen som Mary tyckte hon skulle leka med. Fast den andra hunden hade inte riktigt samma åsikt. Så vi gick vidare. Sen gick vi hem väntade 1,5 timme och sedan tog jag med mig alla hämtade upp Max och åkte till skogs. 3 får vara lösa på vår timmespromenad. Och herregud tänk om man bara hade en bråkdel av deras energi och ork. Fullt ös medvetslös är det som gäller hela tiden.  
Efter den promenaden var det då dags för lunch. Kycklinggryta med strimlad kokt spetskål. Mumsigt.  
Nu får vi nog vila en liten stund.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin Jimheart

6 februari 2018 17:16

Dagens mat ser god ut. Ett tips är att ta magnesium när du går och lägger dig. Jag håller mig till ”vitaminer på morgonen och mineraler på kvällen❤️

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 5 februari 2018 16:16

Jaha nu var det då dags att börja blogga igen. Åtminstone är intentionen den. Sen vet vi ju hur det brukar gå med den saken ;-) Nu tänkte jag blogga om min resa mot en lägre vikt och en smidigare mindre värkande kropp. Ja som rubriken säger så är de...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se