Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 maj 2017

Läääääääääääääääänge sedan

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23

Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.
Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.
Så vi får väl börja med att vi köpt oss en ny liten valp. För tillfället är hon nästan 5 och en halv månad gammal. Lyssnar till namnet Mary döpt efter en pelargon vid namn Kronprinsessan Mary. Hon är en ständig källa till glädje, full i bus och kärlek. I natt låg hon i min säng och skulle sova med sin nos i mitt ansikte. Kan meddela att trots att det var rätt mysigt så var jag tvungen att få lite luft så hon fick flytta lite på sig. Men varken hon eller jag hade lätt för att somna så det blev inte många timmars sömn i natt. Snart ska vi gå ut på morgonpromenaden och senare blir det promenad för de övriga 2. I helgen skall jag göra ngt som jag aldrig gjort förr och  jag återkommer till resultatet av den övningen.
Kommer förhoppningsvis att komma hit flera gånger. Om jag nu inte glömmer bort att bloggen finns.
Kram på er alla och nu ska jag se om jag kan få in en bild här också. En bild på Mary när hon nyss kommit.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Av Kerstin Nilsson - 13 januari 2016 09:24

I går fick vi en hel del snö och hundarna var glada för morgonens (läs förmiddag) promenad i skogen. Malin som normalt inte får vara lös så ofta p.g.a. det ivriga jagandet var nog den som fick vara lös längst och mest. Lyckan var fullkomlig.   Här...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se