Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 maj 2017

Läääääääääääääääänge sedan

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23

Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.
Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.
Så vi får väl börja med att vi köpt oss en ny liten valp. För tillfället är hon nästan 5 och en halv månad gammal. Lyssnar till namnet Mary döpt efter en pelargon vid namn Kronprinsessan Mary. Hon är en ständig källa till glädje, full i bus och kärlek. I natt låg hon i min säng och skulle sova med sin nos i mitt ansikte. Kan meddela att trots att det var rätt mysigt så var jag tvungen att få lite luft så hon fick flytta lite på sig. Men varken hon eller jag hade lätt för att somna så det blev inte många timmars sömn i natt. Snart ska vi gå ut på morgonpromenaden och senare blir det promenad för de övriga 2. I helgen skall jag göra ngt som jag aldrig gjort förr och  jag återkommer till resultatet av den övningen.
Kommer förhoppningsvis att komma hit flera gånger. Om jag nu inte glömmer bort att bloggen finns.
Kram på er alla och nu ska jag se om jag kan få in en bild här också. En bild på Mary när hon nyss kommit.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se