Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 7 januari 2016

Kallt idag

Av Kerstin Nilsson - 7 januari 2016 14:55

Ja jisses. I morse trodde matte hon skulle svimma när hon tittade på termometern. Över 18 minus ute och inte mer än dryga 17 plus inne. Detta väder gillar hon inte alls trots att det iofs är mkt vackert men vem kan njuta av det när man knappt kan vara ute. Inga långa stunder i alla fall. Wilja hon har ju inte riktigt förstått vad som är bra för henne så hon sprang ut var still lite för länge i hundgården och kom in på 3 ben för ngn timme sedan. Men det gick ju fort över förstås. Matte gjorde ju igår 3 snölyktor av ballonger. Den första hade hon lite bråttom med att tro den var färdig så det vart bara ett skal. Men så här såg den ut med ett ärmeljus i.  

Ganska vacker trots allt. Men en av dom som väntar i ballong har Wilja snott plockat bort ballongen och vart iskulan finns vet vi inte Ja inte matte i alla fall.

I dag har vi varit ute på tomten en stund ( Vi skyller på matte att vi inte fick vara ute och leka längre). Här kommer 2 bilder och en film på det. I morgon ska det bli varmare och för en gångs skull hoppas vi verkligen SMHI har rätt för detta är inte kul.
   

Klicka på länken så kommer ni till filmen 
https://youtu.be/wpA7nEKzZI4

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se