Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 7 januari 2016

Kallt idag

Av Kerstin Nilsson - 7 januari 2016 14:55

Ja jisses. I morse trodde matte hon skulle svimma när hon tittade på termometern. Över 18 minus ute och inte mer än dryga 17 plus inne. Detta väder gillar hon inte alls trots att det iofs är mkt vackert men vem kan njuta av det när man knappt kan vara ute. Inga långa stunder i alla fall. Wilja hon har ju inte riktigt förstått vad som är bra för henne så hon sprang ut var still lite för länge i hundgården och kom in på 3 ben för ngn timme sedan. Men det gick ju fort över förstås. Matte gjorde ju igår 3 snölyktor av ballonger. Den första hade hon lite bråttom med att tro den var färdig så det vart bara ett skal. Men så här såg den ut med ett ärmeljus i.  

Ganska vacker trots allt. Men en av dom som väntar i ballong har Wilja snott plockat bort ballongen och vart iskulan finns vet vi inte Ja inte matte i alla fall.

I dag har vi varit ute på tomten en stund ( Vi skyller på matte att vi inte fick vara ute och leka längre). Här kommer 2 bilder och en film på det. I morgon ska det bli varmare och för en gångs skull hoppas vi verkligen SMHI har rätt för detta är inte kul.
   

Klicka på länken så kommer ni till filmen 
https://youtu.be/wpA7nEKzZI4

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se