Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 5 januari 2016

Nu var det väl sjutton om jag inte skulle få till att börja blogga igen.

Av Kerstin Nilsson - 5 januari 2016 19:27

  
Över ett halvt år sedan jag bloggade sist. Man kan ju tro att inget händer men så är inte fallet alls.
Har åkt lite berg och dalbana i livet och den tid jag lagt ner på hunderiet har mest varit för eget bruk.
Jag tillhör ju de personerna som istället för att skriva, fota och lägga ut här och där njuter av varje framsteg med mina hundar för eget höga nöjes skull. Vi tränar på med uppletande, spår, apportering, lydnad och nose work. Wilja som ju är den som får träna mest framförallt nose work är en häftig hund att träna det med. När man sätter henne i startposition och säger startordet så slår hon på näsan direkt och det hörs att hon verkligen letar efter doften. Det är så häftigt och hon kan jobba outtröttligt för att finna doftkällan. Än så länge har vi inte riktigt de markeringar jag skulle vilja men det börjar ta sig. Markerar gör hon inga svårigheter att läsa henne men jag vill ju att hon skall göra en sittmarkering vid doftkällan och jodå det är på G men inte riktigt klockrent än.Apporteringen däremot den är en fröjd för ögat oavsett föremål så nu har vi lagt på korvapportering, äggapportering (rått). Och det var ju piece of cake säger Wilja. Malin får naturligtvis också prova och fixar det nästan lika bra Hon är lite mera misstänksam.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se