Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 5 januari 2016

Nu var det väl sjutton om jag inte skulle få till att börja blogga igen.

Av Kerstin Nilsson - 5 januari 2016 19:27

  
Över ett halvt år sedan jag bloggade sist. Man kan ju tro att inget händer men så är inte fallet alls.
Har åkt lite berg och dalbana i livet och den tid jag lagt ner på hunderiet har mest varit för eget bruk.
Jag tillhör ju de personerna som istället för att skriva, fota och lägga ut här och där njuter av varje framsteg med mina hundar för eget höga nöjes skull. Vi tränar på med uppletande, spår, apportering, lydnad och nose work. Wilja som ju är den som får träna mest framförallt nose work är en häftig hund att träna det med. När man sätter henne i startposition och säger startordet så slår hon på näsan direkt och det hörs att hon verkligen letar efter doften. Det är så häftigt och hon kan jobba outtröttligt för att finna doftkällan. Än så länge har vi inte riktigt de markeringar jag skulle vilja men det börjar ta sig. Markerar gör hon inga svårigheter att läsa henne men jag vill ju att hon skall göra en sittmarkering vid doftkällan och jodå det är på G men inte riktigt klockrent än.Apporteringen däremot den är en fröjd för ögat oavsett föremål så nu har vi lagt på korvapportering, äggapportering (rått). Och det var ju piece of cake säger Wilja. Malin får naturligtvis också prova och fixar det nästan lika bra Hon är lite mera misstänksam.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se