Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 juli 2015

Herregud jag skäms ju

Av Kerstin Nilsson - 14 juli 2015 21:17

Det var länge sedan jag skrev ngt ser jag. Skäms på mig.
Det har ju hänt massor både positivt och negativt. Till det positiva är att jag äntligen kom till skott att Höftledsröntga Wilja med resultat STORT A   Blir man glad eller blir man.
Så nu är 3 av 5 i kullen röntgade 2 med A och en med B. Skönt.
Nervöst värre var det då Wilja är den första hunden som jag fött upp på färskfoder och BARF. Men det gick ju tydligen bra i alla fall på henne.

Till det tråkiga är att Doriz inte finns med oss längre.   

För tillfället har vi semester och har tränat lite sök, apportering både Malin och Wilja tränar. I Torsdags var det första gången för Malin och de övningarna gick kanonbra Mattes  . I dag tränade vi ngt nytt Hinksök. Jättekul att se att trots att Wilja aldrig gjort det förr så gick hon ut till första hinken taggad som tusan. Men väl framme vid hinken såg hon mkt misstänksam ut Hmmmmm vem har lagt en kvarts köttbulle här. Vid nästa skick så gick hon förbi då figuranterna ju brukar ligga mkt längre bort men vände tog sin köttbulle och så tränade vi framslag och flying. (kanske inte heter så men jag tror ni förstår om ni tränat sök ngn gång.) Hon är ju en liten pärla min tös.
Malin fick vara hemma då vi cyklat tidigt på morgonen vilket jag glömde tala om för sonen som tog henne på en extra cykeltur.

Efteråt fikade vi ja matte och Christina hemma hos Christina och där fann Wilja en ny kompis. En boxer vid namn Pillan. Kul tjej sa Wilja. Och så här kan man också blöta ner sig.
         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se