Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 juli 2015

Herregud jag skäms ju

Av Kerstin Nilsson - 14 juli 2015 21:17

Det var länge sedan jag skrev ngt ser jag. Skäms på mig.
Det har ju hänt massor både positivt och negativt. Till det positiva är att jag äntligen kom till skott att Höftledsröntga Wilja med resultat STORT A   Blir man glad eller blir man.
Så nu är 3 av 5 i kullen röntgade 2 med A och en med B. Skönt.
Nervöst värre var det då Wilja är den första hunden som jag fött upp på färskfoder och BARF. Men det gick ju tydligen bra i alla fall på henne.

Till det tråkiga är att Doriz inte finns med oss längre.   

För tillfället har vi semester och har tränat lite sök, apportering både Malin och Wilja tränar. I Torsdags var det första gången för Malin och de övningarna gick kanonbra Mattes  . I dag tränade vi ngt nytt Hinksök. Jättekul att se att trots att Wilja aldrig gjort det förr så gick hon ut till första hinken taggad som tusan. Men väl framme vid hinken såg hon mkt misstänksam ut Hmmmmm vem har lagt en kvarts köttbulle här. Vid nästa skick så gick hon förbi då figuranterna ju brukar ligga mkt längre bort men vände tog sin köttbulle och så tränade vi framslag och flying. (kanske inte heter så men jag tror ni förstår om ni tränat sök ngn gång.) Hon är ju en liten pärla min tös.
Malin fick vara hemma då vi cyklat tidigt på morgonen vilket jag glömde tala om för sonen som tog henne på en extra cykeltur.

Efteråt fikade vi ja matte och Christina hemma hos Christina och där fann Wilja en ny kompis. En boxer vid namn Pillan. Kul tjej sa Wilja. Och så här kan man också blöta ner sig.
         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se