Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 8 mars 2015

I dag har vi varit effektiva.

Av Kerstin Nilsson - 8 mars 2015 20:42

Först så gick Wilja och jag en 4 km promenad i Östhammar. Det finns ngt som kallas Hälsans Stig och den har vi gått hela vägen och under tiden använde vi oss av diverse hinder för att träna kroppskontroll och balans. Här startade vi och jag tror det skall föreställa ett cykelställ.  

Sen gick vi vidare över broar och mot Källörsskolan som håller på att restaureras av ideella krafter. Där tränade vi lite balans på stubbe både sitt och ligg fungerade bra.    
Sen gick vi vidare och hittade ett elskåp. Sådana kan man också balansera på, det är bara fantasin som sätter gränser.  
Sen blev vägen lite tråkig då den går på rätt skitiga vägar med mycket sand. Det byggs ju en del i Östhammar mot Campingen och Krutudden och där bygger dom flerfamiljshus och maskinerna skitar ner en hel del. Men det fanns en del roliga saker att balansera på där också men det fotade vi inte. Men på campingen fotade vi lite vila på en stubbe

.  

Men sen skulle ni sett filmen som aldrig fastnade i mobilen. Ett långt avsnitt där hon sitter så fint så på stigen Jag går och gömme rmin mössa under en tallgren ca. 40 meter bort. Går tillbaka och skickar henne på apport. Så jäkla snyggt jobbade hon länge länge innan hon fick fäste på doften och kom med blixtens hastighet in med mössan så jag slapp frysa. Och döm om min besvikelse när jag int elyckats fånga det på film. Så besviken på mig själv. Så ni får göra hur ni vill om ni vill tro mig på mitt ord eller ej. För ngt bevis har jag inte tyvärr.
Sen passerade vi ju alla dessa utmärkta träningsobjekt för hur man gör med fåglar. SITT är det man gör och frågar ni Wilja så är det urtrist men frågar ni matte så var Wilja superduktig.
       


Efter lite lunch så fick Malin ut på en cykeltur JIPPIE man kan cykla nu det är bart på vägarna TOPPEN tycker jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se