Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 8 mars 2015

I dag har vi varit effektiva.

Av Kerstin Nilsson - 8 mars 2015 20:42

Först så gick Wilja och jag en 4 km promenad i Östhammar. Det finns ngt som kallas Hälsans Stig och den har vi gått hela vägen och under tiden använde vi oss av diverse hinder för att träna kroppskontroll och balans. Här startade vi och jag tror det skall föreställa ett cykelställ.  

Sen gick vi vidare över broar och mot Källörsskolan som håller på att restaureras av ideella krafter. Där tränade vi lite balans på stubbe både sitt och ligg fungerade bra.    
Sen gick vi vidare och hittade ett elskåp. Sådana kan man också balansera på, det är bara fantasin som sätter gränser.  
Sen blev vägen lite tråkig då den går på rätt skitiga vägar med mycket sand. Det byggs ju en del i Östhammar mot Campingen och Krutudden och där bygger dom flerfamiljshus och maskinerna skitar ner en hel del. Men det fanns en del roliga saker att balansera på där också men det fotade vi inte. Men på campingen fotade vi lite vila på en stubbe

.  

Men sen skulle ni sett filmen som aldrig fastnade i mobilen. Ett långt avsnitt där hon sitter så fint så på stigen Jag går och gömme rmin mössa under en tallgren ca. 40 meter bort. Går tillbaka och skickar henne på apport. Så jäkla snyggt jobbade hon länge länge innan hon fick fäste på doften och kom med blixtens hastighet in med mössan så jag slapp frysa. Och döm om min besvikelse när jag int elyckats fånga det på film. Så besviken på mig själv. Så ni får göra hur ni vill om ni vill tro mig på mitt ord eller ej. För ngt bevis har jag inte tyvärr.
Sen passerade vi ju alla dessa utmärkta träningsobjekt för hur man gör med fåglar. SITT är det man gör och frågar ni Wilja så är det urtrist men frågar ni matte så var Wilja superduktig.
       


Efter lite lunch så fick Malin ut på en cykeltur JIPPIE man kan cykla nu det är bart på vägarna TOPPEN tycker jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se