Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 7 mars 2015

Men det är väl som förgjort

Av Kerstin Nilsson - 7 mars 2015 17:50

Denna matten är en latmask när det gäller att blogga. Det händer massor hela tiden så blogga är det sista jag komme rihåg. Vi tränar och tränar på det mesta balansövningar på pilatesboll. Tror att jag kan leta fram en bild på det kanske.
Nähäpp den hittade vi inte men jag skall ta en ny för numera så hoppar både wilja och Malin upp med ett skutt och sätter sig på den. Än så länge låser jag fast den mellan mina ben och soffbordet så den inte rullar iväg. Så småningom är meningen att vi skall kunna sitta, stå och ligga på den med bara lite stöd. Men dit har vi inte kommit än.
Däremot tränar vi balans i lekparken på gunghästen och som grädde på moset hoppar vi upp på en sten drygt 2 meter hög. Det finns det däremot bild på.  

I går och i dag har vi tränat markering och dirigeringsövningar och matten här tror hon kan lura en liten Wilja men tji vad hon bedrar sig. Jag lyckas koppla på näsan varjegång och trots att jag inte alltid får se vart hon gömmer dummien så hittar jag den Men hon är lite ful för hon kör bara med 50 grammare, så dom är inte så himla lätta att hitta utan man måste verkligen koppla på näsan. I dag blåste det halv storm så då hade matte kastat in den i häcken mot grannen Jag hade den i näsan men för att riktigt få till det gick jag in på grannens tomt och då kom doften rätt emot mig och vips så hämtade jag den till en mycket glad matte. Tänk vad lite som kan glädja en gammal tant.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se