Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 7 mars 2015

Men det är väl som förgjort

Av Kerstin Nilsson - 7 mars 2015 17:50

Denna matten är en latmask när det gäller att blogga. Det händer massor hela tiden så blogga är det sista jag komme rihåg. Vi tränar och tränar på det mesta balansövningar på pilatesboll. Tror att jag kan leta fram en bild på det kanske.
Nähäpp den hittade vi inte men jag skall ta en ny för numera så hoppar både wilja och Malin upp med ett skutt och sätter sig på den. Än så länge låser jag fast den mellan mina ben och soffbordet så den inte rullar iväg. Så småningom är meningen att vi skall kunna sitta, stå och ligga på den med bara lite stöd. Men dit har vi inte kommit än.
Däremot tränar vi balans i lekparken på gunghästen och som grädde på moset hoppar vi upp på en sten drygt 2 meter hög. Det finns det däremot bild på.  

I går och i dag har vi tränat markering och dirigeringsövningar och matten här tror hon kan lura en liten Wilja men tji vad hon bedrar sig. Jag lyckas koppla på näsan varjegång och trots att jag inte alltid får se vart hon gömmer dummien så hittar jag den Men hon är lite ful för hon kör bara med 50 grammare, så dom är inte så himla lätta att hitta utan man måste verkligen koppla på näsan. I dag blåste det halv storm så då hade matte kastat in den i häcken mot grannen Jag hade den i näsan men för att riktigt få till det gick jag in på grannens tomt och då kom doften rätt emot mig och vips så hämtade jag den till en mycket glad matte. Tänk vad lite som kan glädja en gammal tant.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se