Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 20 juli 2014

Men nu blommar det väl

Av Kerstin Nilsson - 20 juli 2014 15:19

Herregud det var ju evigheter sedan vi bloggat såg jag nu. Man kan ju tro att vi inte gjort ngt alls sedan i april. Men så är ju inte fallet precis. Vi har ju fått godkänt anlagsklass viltspår med kanonkritik av domaren.
En kanonhund som spårar klockrent utan problem i värmen (värmen och värmen vet jag inte 20 +)
Inga avvikelser alls i den blockiga och steniga terrängen.
Helt suverän! Lycka till i fortsättningen !
Ja det får man väl vara mer än nöjd med tycker nog hunden matte.  
Spår har vi inte tränat mkt alls efter det Inte ett enda viltspår och inte så många personspår heller. Däremot betydligt flera sökträningar. Och säga vad man vill med dagens resultat så måste jag ju säga att värmekänslig är inte hunden. Däremot är matten totalt blåst i huvudet som bestämmer sig för att prova påvis i denna värmen Hunden var det väl inget fel på men svetten rann som en flod nerför mattens rygg efter 6:e skicket. Så på sista skicket fick figuranten mata in henne till stigen så slapp jag springa ut. Och det gick så bra så.
Måste ju berätta att matte har hittat en leksak som hunden bara älskar PULLER. Hon kampar hon sliter hon hoppar hon kastar sig och hon morrar samt att man kan lyfta henne från marken i den Hon sitter som gjuten i den.      

Ja och sen har vi ju varit och tränat apportering av fågel i Gimodammen tillsammans med brorsan Ebbe. Våra mattar tyckte vi var riktigt duktiga.    

Nu lovar matten att det inte skall ta 3 månader till nästa gång hon bloggar. Vi får väl se

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva Uebel

21 oktober 2014 19:36

Nu HAR det faktiskt gått tre månader sedan ditt senaste inlägg!! Hoppas det beror på för mycket att göra!/Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se