Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 20 juli 2014

Men nu blommar det väl

Av Kerstin Nilsson - 20 juli 2014 15:19

Herregud det var ju evigheter sedan vi bloggat såg jag nu. Man kan ju tro att vi inte gjort ngt alls sedan i april. Men så är ju inte fallet precis. Vi har ju fått godkänt anlagsklass viltspår med kanonkritik av domaren.
En kanonhund som spårar klockrent utan problem i värmen (värmen och värmen vet jag inte 20 +)
Inga avvikelser alls i den blockiga och steniga terrängen.
Helt suverän! Lycka till i fortsättningen !
Ja det får man väl vara mer än nöjd med tycker nog hunden matte.  
Spår har vi inte tränat mkt alls efter det Inte ett enda viltspår och inte så många personspår heller. Däremot betydligt flera sökträningar. Och säga vad man vill med dagens resultat så måste jag ju säga att värmekänslig är inte hunden. Däremot är matten totalt blåst i huvudet som bestämmer sig för att prova påvis i denna värmen Hunden var det väl inget fel på men svetten rann som en flod nerför mattens rygg efter 6:e skicket. Så på sista skicket fick figuranten mata in henne till stigen så slapp jag springa ut. Och det gick så bra så.
Måste ju berätta att matte har hittat en leksak som hunden bara älskar PULLER. Hon kampar hon sliter hon hoppar hon kastar sig och hon morrar samt att man kan lyfta henne från marken i den Hon sitter som gjuten i den.      

Ja och sen har vi ju varit och tränat apportering av fågel i Gimodammen tillsammans med brorsan Ebbe. Våra mattar tyckte vi var riktigt duktiga.    

Nu lovar matten att det inte skall ta 3 månader till nästa gång hon bloggar. Vi får väl se

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva Uebel

21 oktober 2014 19:36

Nu HAR det faktiskt gått tre månader sedan ditt senaste inlägg!! Hoppas det beror på för mycket att göra!/Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se