Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 27 november 2013

I want A Old Fashioned Millionair

Av Kerstin Nilsson - 27 november 2013 13:54

Tänk så mkt roligt man kunde göra om man hade en sådan som rubriken. Förresten behöver han inte vara så oldfashioned precis räcker med att han har några miljoner.

Jag är inte kinkig    på något sätt.

Men alla pengarna skall gå till hundträning för det är så in i hela världen roligt (när det går bra) Ja egentligen är det roligt när det inte går lika bra för då får man ju använda de små grå.   Och det skadar ju aldrig.

I går ägnade vi en lång stund på kvällen med att träna metallapporten Alla tre fick sitta framför mig på golvet sen fick en och en hämta på sitt namn medan de andra 2 satt eller låg kvar på sin plats. Dom var riktigt duktiga på det. Wilja har lite svårt för att hålla kvar den i munnen tills hon är framme hos mig utan släpper gärna innan och springer fram för att få en godis. Men elak som jag är så lönar det sig inte längre Nu skall den lämnas i min hand innan det blir någon belöning. Vi är där några ggr per träningspass men inte 100 % Bara att traggla vidare.

I dag fick dom följa med till jobbet och eftersom det inte gick att varken diska eller skura eller för den delen städa toaletter = Inget vatten just nu. Det är avstängt för reparation av toaletter och handfat och kranbyte. Blir nog bra när det är klart. Men då var det lite svårt att städa och dona så efter de 3 som var där idag och jag hade fikat så blev det lite träning av tunga apporten. Jag trodde vi hade 2 kilos ute men icke så det blev 4 kilos. Hade ingen som helst plan med den mer än att se vad dom gjorde om dom gjorde. Och jodå den lättaste och minsta och yngsta lyfte upp den och bar flera meter ifrån mig först men andra gången lämnade hon av i handen. YES!!!!!!

Innan jag åkte hem så vallade jag en korridor i uppletanderutan ca. 10 meter bred och hela djupet. La en plånbok (egen) där nästan 50 meter ut i rutan. Gick och hämtade Wilja, satte på tjästetecknet satte henne utanför rutan kallade in henne och riktade henne mot grejen Rakt ut ca. 35 meter sen vände hon tog ytterkanten bakåt i max 5 meter tvärvände och gick ut på djupet mer än 50 meter för hon försvann bortom kanten. Väntade en kort stund kanske 30 sekunder fast det kändes som 5 minuter när jag inte såg henne kom från andra sidan av plånboken vindade in den (den låg på en sten) plockade den klockrent och kom. Gissa om matte var nöjd och hon fick sååååååååååååååå mycket beröm. Miljonären skall jag ha till att betala för all jaktträning jag skulle vilja göra men där skiter det sig för jag har inte råd. Ja ja får väl hålla mig till lydnads och bruksträningen för det är skitskoj.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se