Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2013

Alltså !!!!!!!

Av Kerstin Nilsson - 14 oktober 2013 21:44

Finns det någon därute i cyberrymden som kan tala om för vår matte att man måste inte göra allt på en gång. I tisdags fick hon ju sin efterlängtade motionscykel, och jo hon har använt den FLITIGT!!!!!!!!!

Om vi får säga vad vi tycker så kaaaaanske hon skulle ta det lite lugnt och inte använde den varje dag sedan hon fick den för idag kan hon knappt gå och har så ont så hon bara gråtit nästan hela dagen.

Dessutom tappade hon träningslusten så där bara ändå av någon oförklarlig anledning anser vi. Men det kanke beror på att hon har ont i varenda muskel i  hela kroppen. Tur i alla fall att det värsta kom efter lunchen så vi fick vår dagliga motion innan. Och ikväll har vi tränat apportering vilket vi iofs gör ganska ofta. Matten kände sig tvingad och samlade ihop sig och kunde faktiskt träna riktigt länge med oss.

Men nu har matten lagt in en liten svårare apport som känns jättekonstigt i munnen tycker Wilja. Den är blank , den är hård och den låter när matte rullar den på golvet. Så vi satt på en fäll och vad matte ville var att jag kulle plocka upp den i munnen och som belöning fick jag små bitar av torkad vom. Skitgott vill jag lova för det var svårt att koncentrera sig på apporten när det goda låg på bordet bredvid.. Men men 2 ggr tog jag den i munnen och matte blev jätteglad för det.

Sen övergick vi till träapporten, spårpinnar och minidummies som är klart roligast och då fick jag skinka minsann.

Mamma Malin och mormor Doriz kan ju det här med apportering och Malin gör det mer än gärna hur många gånger som helst. Ja i det stora hela har det för oss fyrbenta varit en ganska givande dag, det gäller att inte bry sig om att matten är ledsen för det är inte oss hon är arg eller ledsen på. Så nu skall vi nog se till att hon släpar sig i säng eftersom hon vaknade av värk klockan 03.15 och gick upp då.

Ha det bäst

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se