Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2013

Alltså !!!!!!!

Av Kerstin Nilsson - 14 oktober 2013 21:44

Finns det någon därute i cyberrymden som kan tala om för vår matte att man måste inte göra allt på en gång. I tisdags fick hon ju sin efterlängtade motionscykel, och jo hon har använt den FLITIGT!!!!!!!!!

Om vi får säga vad vi tycker så kaaaaanske hon skulle ta det lite lugnt och inte använde den varje dag sedan hon fick den för idag kan hon knappt gå och har så ont så hon bara gråtit nästan hela dagen.

Dessutom tappade hon träningslusten så där bara ändå av någon oförklarlig anledning anser vi. Men det kanke beror på att hon har ont i varenda muskel i  hela kroppen. Tur i alla fall att det värsta kom efter lunchen så vi fick vår dagliga motion innan. Och ikväll har vi tränat apportering vilket vi iofs gör ganska ofta. Matten kände sig tvingad och samlade ihop sig och kunde faktiskt träna riktigt länge med oss.

Men nu har matten lagt in en liten svårare apport som känns jättekonstigt i munnen tycker Wilja. Den är blank , den är hård och den låter när matte rullar den på golvet. Så vi satt på en fäll och vad matte ville var att jag kulle plocka upp den i munnen och som belöning fick jag små bitar av torkad vom. Skitgott vill jag lova för det var svårt att koncentrera sig på apporten när det goda låg på bordet bredvid.. Men men 2 ggr tog jag den i munnen och matte blev jätteglad för det.

Sen övergick vi till träapporten, spårpinnar och minidummies som är klart roligast och då fick jag skinka minsann.

Mamma Malin och mormor Doriz kan ju det här med apportering och Malin gör det mer än gärna hur många gånger som helst. Ja i det stora hela har det för oss fyrbenta varit en ganska givande dag, det gäller att inte bry sig om att matten är ledsen för det är inte oss hon är arg eller ledsen på. Så nu skall vi nog se till att hon släpar sig i säng eftersom hon vaknade av värk klockan 03.15 och gick upp då.

Ha det bäst

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se