Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Men det är väl typiskt

Av Kerstin Nilsson - 12 juli 2013 11:09

I morse kom jag på att man kanske kunde gå ner till hundbadet i Östhammar och se om Wilja simmar. Eftersom det i mitt tycke är lite långt dit med en 4,5 månaders valp ( hon tycker säkert inte det) i koppel så tog sonen de 2 vuxna och gick dit jag tog Wilja i bilen. Ombytta roller på vägen hem. Ja för hundarna alltså.


Nu hade jag med mig dummies men eftersom jag inte visste om hon skulle simma och apportera dom så hittade vi en leksak för barn där En sådan man silar sand i. Kastade ut den en bit, tillräckligt långt för att hon skulle bli tvungen att bli ordentligt blöt. Och vad gör den lilla fröken då.

Jo ut direkt och hämtade den och apporterade så snyggt med iofs ett litet extravarv innan hon kom till mig. 3 ggr på raken fungerade det.

Sen kom sonen med mor och mormor och då plockade vi fram det tunga artelleriet. LÄS Dummie. Malin kastade sig ju som vanligt ut efter och efter liiiiiiite tvekan så gjorde Wilja det också simmade skitsnyggt ut till mamma men att plocka dummien ur mun på mamma NJA det sa Malins blick att det skall du nog låta bli. Simningen på väg in blev dock lite plaskande men in kom hon. Sen kastade jag den igen riktigt långt och ut simmade hon efter mamma och in simmade hon ngt bättre. 3 ggr på raken testade vi med mamma som dragplåster. Sen kopplade vi upp Malin och kastade långt åt Doriz som inte hann med utan Wilja kastade sig ut och apporterade in den. Duktig liten plutta.

Sen fick mor och mormor följa med matte i bilen och Wilja gå med sonen hem Tror ni hon var trött när hon kom hem??? NIX

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se