Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Men det är väl typiskt

Av Kerstin Nilsson - 12 juli 2013 11:09

I morse kom jag på att man kanske kunde gå ner till hundbadet i Östhammar och se om Wilja simmar. Eftersom det i mitt tycke är lite långt dit med en 4,5 månaders valp ( hon tycker säkert inte det) i koppel så tog sonen de 2 vuxna och gick dit jag tog Wilja i bilen. Ombytta roller på vägen hem. Ja för hundarna alltså.


Nu hade jag med mig dummies men eftersom jag inte visste om hon skulle simma och apportera dom så hittade vi en leksak för barn där En sådan man silar sand i. Kastade ut den en bit, tillräckligt långt för att hon skulle bli tvungen att bli ordentligt blöt. Och vad gör den lilla fröken då.

Jo ut direkt och hämtade den och apporterade så snyggt med iofs ett litet extravarv innan hon kom till mig. 3 ggr på raken fungerade det.

Sen kom sonen med mor och mormor och då plockade vi fram det tunga artelleriet. LÄS Dummie. Malin kastade sig ju som vanligt ut efter och efter liiiiiiite tvekan så gjorde Wilja det också simmade skitsnyggt ut till mamma men att plocka dummien ur mun på mamma NJA det sa Malins blick att det skall du nog låta bli. Simningen på väg in blev dock lite plaskande men in kom hon. Sen kastade jag den igen riktigt långt och ut simmade hon efter mamma och in simmade hon ngt bättre. 3 ggr på raken testade vi med mamma som dragplåster. Sen kopplade vi upp Malin och kastade långt åt Doriz som inte hann med utan Wilja kastade sig ut och apporterade in den. Duktig liten plutta.

Sen fick mor och mormor följa med matte i bilen och Wilja gå med sonen hem Tror ni hon var trött när hon kom hem??? NIX

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se