Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 februari 2013

Lite osäker måste jag påstå.

Av Kerstin Nilsson - 23 februari 2013 08:33

I dag har jag varit inne och kollat min nya bostad. Ja matte säger att jag snart skall flytta och hon brukar ju ha rätt. Men det vete sjutton om jag vill. Eftersom jag blev lite osäker första titten så var jag ju tvungen att kolla en gång till efter vi varit på uteserveringen för frukost.   

Fast om jag skall berätta sanningen så var det nog brunch eller nått sånt för till morgonmål åt jag 1 pannkaka, 2 skivor skinka och 1 skiva kalvsylta samt en klick leverpastej. Riktigt smaskigt faktiskt.

Men torrfoder är torrfoder och skall endast ätas under promenad.   Eller ????????

I natt har jag bardikerat mattes säng (den smala) och eftersom matte är en mycket snäll matte (ja förrutom när hon trampade mig på foten när vi promenerade) så sov hon på soffan. Tror inte att jag kommer att få valpa i sängen men försöka kan man ju alltid. Och det där med flytten får jag nog ta ett snack med matten om. Fast det är klart det står ju fina pelargoner där och en radio som skvalar så kanske jag flyttar fast inte just nu då.

 
ANNONS
 
Ingen bild

eva uebel

24 februari 2013 17:36

Ganska så spännande nu. Har inte räknat dagarna sedan ni möttes senast du och Figge, men vet ju att det rör sig om62-63 dagars dräktighetstid. Kikar in flera gånger om dagen!!

/Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se