Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 16 februari 2013

ALLTSÅ !!!!

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2013 11:10

Alltså nu är det riktigt jobbigt. Ja inte att leka små korta stunder eller promenera kortare sträckor. Meeeeeeeeeeeen maten det är ett kapitel för sig.

Nu står det ju överallt att man skall äta nästan dubbelt så mkt om man väntar många valpar men om så är fallet så väntar jag inga valpar alls eller så är det fullt.

För på morgonen får jag inte ner hundfoder knappt alls. 1 dl om matte blandat i ngt gott men annars får det vara. Rena proteiner som fisk, ägg och kött går bra Färskfoder är blääääääääääää men torrfoder nej vet ni vad. DET VILL JAG INTE HA!!!

Fast som den kluriga matten hon är så stoppar hon fickorna fulla med högenergitorrfoder och går en sväng och se då slinker så där en knappa 2 dl ner i ett huj.

Men vet ni vad som är mest hemskt med detta. Jo somliga har börjat kalla mig för strandad val!!!!!!!! Inte konstigt man inte vill äta, eller hur??

Jag sover i alla fall väldigt ofta korta stunder tills det blir för varmt eller för knöligt då byter jag plats och sover på golvet en liten stund.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se