Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 16 februari 2013

ALLTSÅ !!!!

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2013 11:10

Alltså nu är det riktigt jobbigt. Ja inte att leka små korta stunder eller promenera kortare sträckor. Meeeeeeeeeeeen maten det är ett kapitel för sig.

Nu står det ju överallt att man skall äta nästan dubbelt så mkt om man väntar många valpar men om så är fallet så väntar jag inga valpar alls eller så är det fullt.

För på morgonen får jag inte ner hundfoder knappt alls. 1 dl om matte blandat i ngt gott men annars får det vara. Rena proteiner som fisk, ägg och kött går bra Färskfoder är blääääääääääää men torrfoder nej vet ni vad. DET VILL JAG INTE HA!!!

Fast som den kluriga matten hon är så stoppar hon fickorna fulla med högenergitorrfoder och går en sväng och se då slinker så där en knappa 2 dl ner i ett huj.

Men vet ni vad som är mest hemskt med detta. Jo somliga har börjat kalla mig för strandad val!!!!!!!! Inte konstigt man inte vill äta, eller hur??

Jag sover i alla fall väldigt ofta korta stunder tills det blir för varmt eller för knöligt då byter jag plats och sover på golvet en liten stund.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se