Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 februari 2013

senaste nytt

Av Kerstin Nilsson - 12 februari 2013 21:16

Nu måste jag berätta lite mera om dagen idag.

Efter lunch var vi ute på en promenad på isen och jag vet inte vad som hände men min matte sa ngt om att låta mig vara dräktig i flera år. Jag förstår inget alls men det kan kanske bero på att jag inte sprang längre bort än 10 meter innan jag vände tillbaka till matte och fick lite hundmat från handen.  

Vi har ca 20 cm nysnö ni vet så där lite blötsnö på isen och det var tungt vill jag lova att springa ifrån matte. Men jag gjorde en hel del tappra försök men gav upp och gick fot tillbaka UTAN KOPPEL Snacka om att man har förfallit.   

Men matte var ju alldeles väldans nöjd i alla fall och det gillar jag. Men efter promenaden blev jag alldeles rysligt trött och vart tvungen att vräka ut mig i soffan. Kolla in stilen.
 

Fast eftermiddagen efter middag har ägnats åt att apportera boll och metallapporten och matte tycker jag är knasig när jag kommer med min boll och lämnar av. Men vaddå skall man inte vara lekfull bara för att man är dräktig?? Det tycker jag att man kan fortsätta med tills man blir riktigt riktigt gammal och det är långt kvar tills dess.

För övrigt har hon mätt magen och den har växt bakom revbenen mäter jag nu 79 cm och framför bakbenen 66 cm och det är 2 veckor kvar till D day.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se