Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 februari 2013

senaste nytt

Av Kerstin Nilsson - 12 februari 2013 21:16

Nu måste jag berätta lite mera om dagen idag.

Efter lunch var vi ute på en promenad på isen och jag vet inte vad som hände men min matte sa ngt om att låta mig vara dräktig i flera år. Jag förstår inget alls men det kan kanske bero på att jag inte sprang längre bort än 10 meter innan jag vände tillbaka till matte och fick lite hundmat från handen.  

Vi har ca 20 cm nysnö ni vet så där lite blötsnö på isen och det var tungt vill jag lova att springa ifrån matte. Men jag gjorde en hel del tappra försök men gav upp och gick fot tillbaka UTAN KOPPEL Snacka om att man har förfallit.   

Men matte var ju alldeles väldans nöjd i alla fall och det gillar jag. Men efter promenaden blev jag alldeles rysligt trött och vart tvungen att vräka ut mig i soffan. Kolla in stilen.
 

Fast eftermiddagen efter middag har ägnats åt att apportera boll och metallapporten och matte tycker jag är knasig när jag kommer med min boll och lämnar av. Men vaddå skall man inte vara lekfull bara för att man är dräktig?? Det tycker jag att man kan fortsätta med tills man blir riktigt riktigt gammal och det är långt kvar tills dess.

För övrigt har hon mätt magen och den har växt bakom revbenen mäter jag nu 79 cm och framför bakbenen 66 cm och det är 2 veckor kvar till D day.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se