Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 februari 2013

Nu har jag bestämt mig

Av Kerstin Nilsson - 12 februari 2013 07:51

Jag har bestämt att jag vill aldrig mer träffa en kille om det skall bli så här på nätterna.

Stökigt, bökigt och allmänt skitjobbigt.   

2 mornar i rad har jag mått så här också.    Och hur kul tror ni det är. Fast om ni inte skvallrar så kan jag berätta att om man bara går sin väg när matte gör iordning maten så ramlar det ner en massa gotta i den. Och då får jag väll piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina i mig den då da och se ut som att jag håller på att dö, tittar på matte och frågar om det inte finns ngt mera av det goa. Men hon är hård vår matte hon låssas att hon inte ser mina bedjande blickar.

Ni som känner henne tror säkert på det och kan bekräfta. Eller hur??   


Fast det är ngt konstigt med de som finns i magen. Dom jag bor ihop med tycker tydligen att min mage är jättemysig för dom klappar och klappar och smeker på den så när jag tänker efter så kanske (men bara kanske) jag kan tänka mig att göra om detta åtminstone 1 gång till.

MATEN ÄR JU I ALLA FALL GOD PÅ DENNA RESTAURANG !!!!
Om ni inte berättar för ngn så syndade min matte med en semla i går och vi fick dela på locket. Jag fick 3/4 med massor med grädde på. Min morsa fick resten och bara ytte pytte lite grädde. Men hon var lika glad ändå.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva Uebel

12 februari 2013 18:55

Semlor kan aldrig vara synd. Det än nämligen något HELT annat!!!

Kerstin Nilsson

12 februari 2013 21:13

Är det helt säkert det Eva? Då skall jag be matte att få flera semlor. Hon behöver ju inte få smaka :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se