Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 februari 2013

Nu har jag bestämt mig

Av Kerstin Nilsson - 12 februari 2013 07:51

Jag har bestämt att jag vill aldrig mer träffa en kille om det skall bli så här på nätterna.

Stökigt, bökigt och allmänt skitjobbigt.   

2 mornar i rad har jag mått så här också.    Och hur kul tror ni det är. Fast om ni inte skvallrar så kan jag berätta att om man bara går sin väg när matte gör iordning maten så ramlar det ner en massa gotta i den. Och då får jag väll piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina i mig den då da och se ut som att jag håller på att dö, tittar på matte och frågar om det inte finns ngt mera av det goa. Men hon är hård vår matte hon låssas att hon inte ser mina bedjande blickar.

Ni som känner henne tror säkert på det och kan bekräfta. Eller hur??   


Fast det är ngt konstigt med de som finns i magen. Dom jag bor ihop med tycker tydligen att min mage är jättemysig för dom klappar och klappar och smeker på den så när jag tänker efter så kanske (men bara kanske) jag kan tänka mig att göra om detta åtminstone 1 gång till.

MATEN ÄR JU I ALLA FALL GOD PÅ DENNA RESTAURANG !!!!
Om ni inte berättar för ngn så syndade min matte med en semla i går och vi fick dela på locket. Jag fick 3/4 med massor med grädde på. Min morsa fick resten och bara ytte pytte lite grädde. Men hon var lika glad ändå.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva Uebel

12 februari 2013 18:55

Semlor kan aldrig vara synd. Det än nämligen något HELT annat!!!

Kerstin Nilsson

12 februari 2013 21:13

Är det helt säkert det Eva? Då skall jag be matte att få flera semlor. Hon behöver ju inte få smaka :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se