Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2012

Det bor ett vilt djur i mitt hus.

Av Kerstin Nilsson - 23 oktober 2012 09:58

I dag har jag varit med ett vilt djur i skogen och vet ni. Jag tog med det hem också.

Kan väl inte vara riktigt vettigt och vi får väl se om jag gjort ngt dumt. Fast jag tror inte det.

Hon är född i mitt hus och har bott här väldans länge men först idag visade hon att hon egentligen var ett vilt djur.

Hon kanske kom ut ur garderoben.    Det är ju så modernt nu för tiden.

Nej då skämt å sido men jag har börjat med en ny strategi. Skall matte motionera så kan man bara ha en hund i taget med sig för annars får matte antingen vrida nacken ur led för att hålla ordning på tre eller invänta någon av dom och det blir det inte motionerande av.

Fast det är klart jag kunde ju springa efter den som sticker så fick jag massor av motion.    Och så snabbt som somliga springer (läs Malin) så skulle jag på ett kick gå ner dom där envisa kilona som sitter fast på kroppen som om dom vore fastlimmade.  

Men till saken då Någon har lagt ut bröd till de vilda djuren i skogen och gissa vem som kastade sig över en limpskiva och tuggade så det stod det härliga till.JO DORIZ (hungrigast i världen och helt övertygad om att hon kommer att svälta ihjäl. Så då är det bäst att man förser sig själv. Det heter ju Bra kvinna reder sig själv. Eller hur var det nu. Ja ja strunt samma bara jag (läs Doriz) får mat.   

I går var det liten Ruth och Malin som fick sig varsin egen runda till skogs. På Malins och min runda i elljusspåret såg jag en älgko. Gudskelov inte Malin för då hade det nog gjort lite ont i ryggen eftersom hon satt fast i midjekopplet.

Nej nu skall vi göra ngt nyttigt så hörs vi en annan dag. Hälsningar från de vilda djuren på Bigatan (och deras matte)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se