Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2012

Det bor ett vilt djur i mitt hus.

Av Kerstin Nilsson - 23 oktober 2012 09:58

I dag har jag varit med ett vilt djur i skogen och vet ni. Jag tog med det hem också.

Kan väl inte vara riktigt vettigt och vi får väl se om jag gjort ngt dumt. Fast jag tror inte det.

Hon är född i mitt hus och har bott här väldans länge men först idag visade hon att hon egentligen var ett vilt djur.

Hon kanske kom ut ur garderoben.    Det är ju så modernt nu för tiden.

Nej då skämt å sido men jag har börjat med en ny strategi. Skall matte motionera så kan man bara ha en hund i taget med sig för annars får matte antingen vrida nacken ur led för att hålla ordning på tre eller invänta någon av dom och det blir det inte motionerande av.

Fast det är klart jag kunde ju springa efter den som sticker så fick jag massor av motion.    Och så snabbt som somliga springer (läs Malin) så skulle jag på ett kick gå ner dom där envisa kilona som sitter fast på kroppen som om dom vore fastlimmade.  

Men till saken då Någon har lagt ut bröd till de vilda djuren i skogen och gissa vem som kastade sig över en limpskiva och tuggade så det stod det härliga till.JO DORIZ (hungrigast i världen och helt övertygad om att hon kommer att svälta ihjäl. Så då är det bäst att man förser sig själv. Det heter ju Bra kvinna reder sig själv. Eller hur var det nu. Ja ja strunt samma bara jag (läs Doriz) får mat.   

I går var det liten Ruth och Malin som fick sig varsin egen runda till skogs. På Malins och min runda i elljusspåret såg jag en älgko. Gudskelov inte Malin för då hade det nog gjort lite ont i ryggen eftersom hon satt fast i midjekopplet.

Nej nu skall vi göra ngt nyttigt så hörs vi en annan dag. Hälsningar från de vilda djuren på Bigatan (och deras matte)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se