Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 1 september 2012

Jag har inte sålt dom jag lovar

Av Kerstin Nilsson - 1 september 2012 15:30

När jag nu återvände till min blogg så undrar ju även jag om vi inte gjort något alls denna sommaren.

Men det har vi faktiskt och det ganska mycket.

Vädret har det ju varit si och så med men träna kan man ju göra i allla väder, och det har vi gjort. Simträning av Ruth har det väl inte blivit så mycket med direkt. Sommaren har ju varit allt annat än simträningsvillig liksom.

Hon och jag har tränat 2 ggr i Gimodammen men än har hon inte upptäckt tjusningen med att simma precis.

Däremot har jag en annan som mer än gärna simmar, långt och länge och med en helt perfekt simstil. Effektiv kallas den visst. Jag har ju lite planer på att starta på vattenprov med Mallenuttan och då kanske det är på sin plats att träna åtminstone någon gång.

Hittills har vi seriöst tränat 1 gång och som tidigare år så har vi endast ett problem. Avlämningen!!!!!

Så hem och träna på land och jo där sitter det klockrent hur jag än beter mig så lämnar hon av och apporterar skitsnyggt. Men så kommer vi till vatten och då vill hon gärna droppa i strandkanten. Men det var väl sjutton om vi inte skall få till det.

Sen har jag tränat viltspår med Malin tänkte jag skulle få det där championatet klart i höst då jag tänkte att hon skulle få valpar till våren. Då vore det ju kul om hon hade en arbetstitel i alla fall. Vi jobbar på det. Doriz tränar jag lydnad med och hon är riktigt duktig för en torr Frolic men tävla Nja jag vet inte det jag, Jag har liksom inte den ambitionen då jag tycker att träna är roligare än att tävla.

Lilla Ruth hon tränar på det mesta och framförallt så är hon en riktigt duktig spårhund. Så vi får se vad det blir av henne så småningom.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva Uebel

6 september 2012 18:59

Himla tur att du har hundarna kvar och att ni mår bra!! Blir alltid så fundersam när dagarna utan inlägg blir till veckor.
Hoppas det blir en dräktighetsdagbok att följa till våren./Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se