Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 1 september 2012

Jag har inte sålt dom jag lovar

Av Kerstin Nilsson - 1 september 2012 15:30

När jag nu återvände till min blogg så undrar ju även jag om vi inte gjort något alls denna sommaren.

Men det har vi faktiskt och det ganska mycket.

Vädret har det ju varit si och så med men träna kan man ju göra i allla väder, och det har vi gjort. Simträning av Ruth har det väl inte blivit så mycket med direkt. Sommaren har ju varit allt annat än simträningsvillig liksom.

Hon och jag har tränat 2 ggr i Gimodammen men än har hon inte upptäckt tjusningen med att simma precis.

Däremot har jag en annan som mer än gärna simmar, långt och länge och med en helt perfekt simstil. Effektiv kallas den visst. Jag har ju lite planer på att starta på vattenprov med Mallenuttan och då kanske det är på sin plats att träna åtminstone någon gång.

Hittills har vi seriöst tränat 1 gång och som tidigare år så har vi endast ett problem. Avlämningen!!!!!

Så hem och träna på land och jo där sitter det klockrent hur jag än beter mig så lämnar hon av och apporterar skitsnyggt. Men så kommer vi till vatten och då vill hon gärna droppa i strandkanten. Men det var väl sjutton om vi inte skall få till det.

Sen har jag tränat viltspår med Malin tänkte jag skulle få det där championatet klart i höst då jag tänkte att hon skulle få valpar till våren. Då vore det ju kul om hon hade en arbetstitel i alla fall. Vi jobbar på det. Doriz tränar jag lydnad med och hon är riktigt duktig för en torr Frolic men tävla Nja jag vet inte det jag, Jag har liksom inte den ambitionen då jag tycker att träna är roligare än att tävla.

Lilla Ruth hon tränar på det mesta och framförallt så är hon en riktigt duktig spårhund. Så vi får se vad det blir av henne så småningom.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva Uebel

6 september 2012 18:59

Himla tur att du har hundarna kvar och att ni mår bra!! Blir alltid så fundersam när dagarna utan inlägg blir till veckor.
Hoppas det blir en dräktighetsdagbok att följa till våren./Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se