Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2011

Laddade

Av Kerstin Nilsson - 22 juni 2011 08:09

Nu har tanten vilat upp sig tror vi för nu har vi börjat träna lydnad. Ja i alla fall Malin tränar på lydnadsklass I. Hur det är med Ruthan vete sjutton för hon vet inte ens vad fot är. Hon stoppar nosen i backen så fort hon får koppel på sig. Tror kanske det är spår?? Men se det tycker inte matte inte, nej fint i koppel skall man gå är hennes åsikt. Ha säger Ruth det är väl inge kul det är betydligt roligare att kolla alla lukter.

Malin var i alla fall riktigt duktig på både det ena och det andra som ingår i lydnadsklass I enligt matte. Man vet aldrig vad tanten kan få för sig så vi får väl se.

Sen har vi släpat ut matte och Magnus på skogspromenader efter magnus jobbat. Första dagen var det massor med mygg på promenaden och dom lovade minsann varandra att använda myggmedel dagen efter men tror ni dom kom ihåg det då? Näpp så i går blev dom myggbitna igen. I går var vi på en riktigt lång promenad som första biten var helt myggfri men inte när vi kom till skogen. Vi var på det stället där Malin jagade i vintras men nu skötte hon sig riktigt hyfsat. Men det är klart att i koppel är det svårt att göra annat och nu har ju matte börjat lära sig hur liten Malin ser ut när hon har viltdoft i näsan och då blir det andra bullar. Lydnad i skogen vad sägs om det.Efter promenaden som var låååååååååååång så åkte vi till mattes andra son och hans barn och hundarna fick vara med en stund. Maja ville ju så gärna gå med någon i koppel så det fick hon och det blev Malin först och Ruthan sen.

Vi har i alla fall fått kika lite på våra småsyskon och lukta på dom. Malin vet ju precis hur man gör för hon börjar genast nosa i rumpan på dom. Ruth luktar men tycker nog dom är trista typer för dom gör ju inget. Vänta bara Ruth du kommer nog att få se på action om några veckor. Var så säker.

I dag har vi kanonväder redan denna tid så om vi har tur tar matte oss en sväng till Gimodammen. Hoppas kan man ju alltid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se