Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2011

Laddade

Av Kerstin Nilsson - 22 juni 2011 08:09

Nu har tanten vilat upp sig tror vi för nu har vi börjat träna lydnad. Ja i alla fall Malin tränar på lydnadsklass I. Hur det är med Ruthan vete sjutton för hon vet inte ens vad fot är. Hon stoppar nosen i backen så fort hon får koppel på sig. Tror kanske det är spår?? Men se det tycker inte matte inte, nej fint i koppel skall man gå är hennes åsikt. Ha säger Ruth det är väl inge kul det är betydligt roligare att kolla alla lukter.

Malin var i alla fall riktigt duktig på både det ena och det andra som ingår i lydnadsklass I enligt matte. Man vet aldrig vad tanten kan få för sig så vi får väl se.

Sen har vi släpat ut matte och Magnus på skogspromenader efter magnus jobbat. Första dagen var det massor med mygg på promenaden och dom lovade minsann varandra att använda myggmedel dagen efter men tror ni dom kom ihåg det då? Näpp så i går blev dom myggbitna igen. I går var vi på en riktigt lång promenad som första biten var helt myggfri men inte när vi kom till skogen. Vi var på det stället där Malin jagade i vintras men nu skötte hon sig riktigt hyfsat. Men det är klart att i koppel är det svårt att göra annat och nu har ju matte börjat lära sig hur liten Malin ser ut när hon har viltdoft i näsan och då blir det andra bullar. Lydnad i skogen vad sägs om det.Efter promenaden som var låååååååååååång så åkte vi till mattes andra son och hans barn och hundarna fick vara med en stund. Maja ville ju så gärna gå med någon i koppel så det fick hon och det blev Malin först och Ruthan sen.

Vi har i alla fall fått kika lite på våra småsyskon och lukta på dom. Malin vet ju precis hur man gör för hon börjar genast nosa i rumpan på dom. Ruth luktar men tycker nog dom är trista typer för dom gör ju inget. Vänta bara Ruth du kommer nog att få se på action om några veckor. Var så säker.

I dag har vi kanonväder redan denna tid så om vi har tur tar matte oss en sväng till Gimodammen. Hoppas kan man ju alltid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se