Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Nästan gratis dos av livskvalité

Av Kerstin Nilsson - 24 april 2011 11:55

I morse fick jag ett meddelande från yngsta sonen på Facebook.

Meddelandet löd: ta med dig hundarna och kom till Gimodammen, Max och jag har tältat där i natt.

Och inte var jag nödbjuden inte hundarna heller. Så in i bilen och en tripp till Gimodammen. 17 plusgrader ute så jag förstod vad som skulle hända.

Hann inte mer än ut med hundarna så hoppade ju Malin ut i böljan blå och simmade runt. Den hunden bara älskar att simma.  

Doriz var också på väg i men henne kunde jag stoppa eftersom jag inte vill att hon skall kyla ner sig om det är små valpar i magen.

Vattnet var väl inte mer än 10+ och det är onödigt att doppa sig då och bli kall. Malin får gärna simma runt om hon vill för hon torkar fort när hon springer som en skållad råtta efteråt.

Men ni må tro att det bara var helt underbart att vara där igen. Solen sken och Doriz försökte agera sjöräddning vilket hon inte fick.

Max och Torbjörn hade gjort en jättefin barkbåt som Max sjösatte och den tyckte hon absolut att hon skulle rädda men se det blev inget av med det. knappa 1 timme senare såg vi den guppa på vågorna nästan på andra sidan av Gimodammen. En liten groda såg vi också så även Malin och Doriz men gudskelov hade jag koppel på dom vid det tillfället så ingen grodhämtning för dom inte. Lite häftigt var det för jag tror aldrig jag sett en groda simma omkring så mycket och så länge man såg till och med bentagen den gjorde.

Detta är vad jag kallar LIVSKVALITÉ och det är alldeles gratis.

Tack Torbjörn för att du är den du är och hoppas du tar väl hand om Malin så hon kommer hem också.   

 
ANNONS
 
Barbro & Salza

Barbro & Salza

24 april 2011 19:58

Det låter alldeles ljuvligt... såna upplevelser kan man leva länge på. :)

http://www.tedsams.com

Kerstin Nilsson

24 april 2011 20:39

Ja det var alldeles ljuvligt Barbro och jag lever länge på sådana gratisnöjen :-)
Jag tror att även Max kommer att leva länge av sådant där. Tälta med pappa är en höjdare trots en promenad på dryga milen först.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se