Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Nästan gratis dos av livskvalité

Av Kerstin Nilsson - 24 april 2011 11:55

I morse fick jag ett meddelande från yngsta sonen på Facebook.

Meddelandet löd: ta med dig hundarna och kom till Gimodammen, Max och jag har tältat där i natt.

Och inte var jag nödbjuden inte hundarna heller. Så in i bilen och en tripp till Gimodammen. 17 plusgrader ute så jag förstod vad som skulle hända.

Hann inte mer än ut med hundarna så hoppade ju Malin ut i böljan blå och simmade runt. Den hunden bara älskar att simma.  

Doriz var också på väg i men henne kunde jag stoppa eftersom jag inte vill att hon skall kyla ner sig om det är små valpar i magen.

Vattnet var väl inte mer än 10+ och det är onödigt att doppa sig då och bli kall. Malin får gärna simma runt om hon vill för hon torkar fort när hon springer som en skållad råtta efteråt.

Men ni må tro att det bara var helt underbart att vara där igen. Solen sken och Doriz försökte agera sjöräddning vilket hon inte fick.

Max och Torbjörn hade gjort en jättefin barkbåt som Max sjösatte och den tyckte hon absolut att hon skulle rädda men se det blev inget av med det. knappa 1 timme senare såg vi den guppa på vågorna nästan på andra sidan av Gimodammen. En liten groda såg vi också så även Malin och Doriz men gudskelov hade jag koppel på dom vid det tillfället så ingen grodhämtning för dom inte. Lite häftigt var det för jag tror aldrig jag sett en groda simma omkring så mycket och så länge man såg till och med bentagen den gjorde.

Detta är vad jag kallar LIVSKVALITÉ och det är alldeles gratis.

Tack Torbjörn för att du är den du är och hoppas du tar väl hand om Malin så hon kommer hem också.   

 
ANNONS
 
Barbro & Salza

Barbro & Salza

24 april 2011 19:58

Det låter alldeles ljuvligt... såna upplevelser kan man leva länge på. :)

http://www.tedsams.com

Kerstin Nilsson

24 april 2011 20:39

Ja det var alldeles ljuvligt Barbro och jag lever länge på sådana gratisnöjen :-)
Jag tror att även Max kommer att leva länge av sådant där. Tälta med pappa är en höjdare trots en promenad på dryga milen först.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se