Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2011

Första cykelturen

Av Kerstin Nilsson - 23 april 2011 14:26

I går skulle jag lämna tillbaka torsdagskvällens färdmedel = cykel.

Fick en idé om att ta med bara Ruthan för hon har ju aldrig provat på detta med att springa bredvid en cykel. Först var den ju rätt läskig men efter att först ha gått bredvid cykeln och leda den så satte jag mig på och började trampa. Usch sa Ruth konstigt men efter att jag talat om hur duktig hon var och hur kul det var så travade hon på som om hon inte gjort annat.   Mattes hjärta är så duktig.

Hade ju tänkt att hon som belöning skulle få leka med bästa Solo men se det sket sig för dom var inte hemma.

Så det var bara att låna lite vatten ur regntunnan och sätta henne i min bil som stod hos deras granne och åka hemåt. Ja vi stannade på Sibylla och köpte årets första mjukglass. Mums så gott det var i värmen.

Gårdagen var ju himla varm på dagen men framåt kvällen när jag åkte till jobbet för att hämta resultatlistan från dagens söktävling så var det ganska kyligt och jag hade dåligt med kläder, inte konstigt att den j-la förkylningen inte ger sig. Men ont skall med ont fördrivas eller nåt.

Ha nu en bra fortsättning på påsken själv har jag nog klantat till mig och putsat 3 fönster, 1 sida var och det brukar straffa sig men vad sjutton skall man göra. Det är ju lite kul att se ut genom fönstren också och då får jag väl ta skiten efteråt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se