Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2011

Första cykelturen

Av Kerstin Nilsson - 23 april 2011 14:26

I går skulle jag lämna tillbaka torsdagskvällens färdmedel = cykel.

Fick en idé om att ta med bara Ruthan för hon har ju aldrig provat på detta med att springa bredvid en cykel. Först var den ju rätt läskig men efter att först ha gått bredvid cykeln och leda den så satte jag mig på och började trampa. Usch sa Ruth konstigt men efter att jag talat om hur duktig hon var och hur kul det var så travade hon på som om hon inte gjort annat.   Mattes hjärta är så duktig.

Hade ju tänkt att hon som belöning skulle få leka med bästa Solo men se det sket sig för dom var inte hemma.

Så det var bara att låna lite vatten ur regntunnan och sätta henne i min bil som stod hos deras granne och åka hemåt. Ja vi stannade på Sibylla och köpte årets första mjukglass. Mums så gott det var i värmen.

Gårdagen var ju himla varm på dagen men framåt kvällen när jag åkte till jobbet för att hämta resultatlistan från dagens söktävling så var det ganska kyligt och jag hade dåligt med kläder, inte konstigt att den j-la förkylningen inte ger sig. Men ont skall med ont fördrivas eller nåt.

Ha nu en bra fortsättning på påsken själv har jag nog klantat till mig och putsat 3 fönster, 1 sida var och det brukar straffa sig men vad sjutton skall man göra. Det är ju lite kul att se ut genom fönstren också och då får jag väl ta skiten efteråt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se