Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

störning vid träning

Av Kerstin Nilsson - 21 april 2011 16:54

I dag har vi varit i den berömda och efterlängtade skogen och jag kan väl sumera det med att jisses vad dom längtat.

Sprang som dårar alla 3 och jag tränade vändning och inkallning med en viss mallenutta.

Skitduktig var hon och vände varje gång på ordet här för en kvarts torr Frolic.

men sen finns det ngt som är en total störning och inte funkar alls för till saken hör att malin har en inbyggd slagruta och luktar sig tamesjutton till vatten.

Rätt vad det var så stack hon av i hundra kilometers hastighet och då funkade varken vissling eller HÄR!!!

Och tillbaka kom hon dyngsur för hon hade hittat den enormt stora vattenpölen i skogen och jisses vad hon gillar det.

Men för att träna lite extra vatten med Ruth så gick vi ner emot pölen och när Doriz fick se den så stack hon rackt ner i vattnet och badade även hon.

Både Malin och Doriz simmade en sväng men inte Ruth. Hon plaskade runt och blötte magen men inte mera så det är vår utmaning under våren och sommaren att få henne att tycka det är lika mysigt med bad/simning som de andra två tokstollarna.

Och hur jag skall träna stadga med Malin i närheten av vatten vete sjutton men jag får klura på det så skall ni se att även det går så småningom i alla fall.

Nej nu skall jag in i duschen och sen på middag hos yngsta sonen. Alla ni som läser detta önskar jag en glad påsk.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se