Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

störning vid träning

Av Kerstin Nilsson - 21 april 2011 16:54

I dag har vi varit i den berömda och efterlängtade skogen och jag kan väl sumera det med att jisses vad dom längtat.

Sprang som dårar alla 3 och jag tränade vändning och inkallning med en viss mallenutta.

Skitduktig var hon och vände varje gång på ordet här för en kvarts torr Frolic.

men sen finns det ngt som är en total störning och inte funkar alls för till saken hör att malin har en inbyggd slagruta och luktar sig tamesjutton till vatten.

Rätt vad det var så stack hon av i hundra kilometers hastighet och då funkade varken vissling eller HÄR!!!

Och tillbaka kom hon dyngsur för hon hade hittat den enormt stora vattenpölen i skogen och jisses vad hon gillar det.

Men för att träna lite extra vatten med Ruth så gick vi ner emot pölen och när Doriz fick se den så stack hon rackt ner i vattnet och badade även hon.

Både Malin och Doriz simmade en sväng men inte Ruth. Hon plaskade runt och blötte magen men inte mera så det är vår utmaning under våren och sommaren att få henne att tycka det är lika mysigt med bad/simning som de andra två tokstollarna.

Och hur jag skall träna stadga med Malin i närheten av vatten vete sjutton men jag får klura på det så skall ni se att även det går så småningom i alla fall.

Nej nu skall jag in i duschen och sen på middag hos yngsta sonen. Alla ni som läser detta önskar jag en glad påsk.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se