Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 april 2011

Ny sida

Av Kerstin Nilsson - 14 april 2011 23:17

Nu har ju Doriz börjat skriva en egen dagbok så det skall ju bli spännande att se om vi övriga 2 får ngn plats på denna. Här har det inte hänt så mycket sedan matte kom hem ja förrutom att vi varit med till jobbet i 2 dagar men det är ju inget nytt och inte särskilt spännande heller precis.
Malin bodde ju hos bästa brorsan Solo och hälsar att det gör hon ju gärna om. Fast trots allt var det ju rätt mysigt att komma hem till matte och bli klappad på av just henne. men ligga i Tomas famn och snarka saknas ngt. matte har ingen bra plats för sådana övningar men jag hoppas hon skaffar en sådan fåtölj så småningom. Hon har i alla fall sagt att hon såg när hon var borta att hundarna i det huset hade egna fåtöljer och vet ni någon som har en smidig liten fåtölj eller två får ni gärna skänka dom till oss för det skulle uppskattas mycket. Tänk er en egen kupe för bara en springer spaniel. Oj vad vi skulle mysa då.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gunvor

15 april 2011 21:41

egen fåtölj är ett MÅSTE och en laddning gåsleverpastej om ifall att.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se