Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 april 2011

Ny sida

Av Kerstin Nilsson - 14 april 2011 23:17

Nu har ju Doriz börjat skriva en egen dagbok så det skall ju bli spännande att se om vi övriga 2 får ngn plats på denna. Här har det inte hänt så mycket sedan matte kom hem ja förrutom att vi varit med till jobbet i 2 dagar men det är ju inget nytt och inte särskilt spännande heller precis.
Malin bodde ju hos bästa brorsan Solo och hälsar att det gör hon ju gärna om. Fast trots allt var det ju rätt mysigt att komma hem till matte och bli klappad på av just henne. men ligga i Tomas famn och snarka saknas ngt. matte har ingen bra plats för sådana övningar men jag hoppas hon skaffar en sådan fåtölj så småningom. Hon har i alla fall sagt att hon såg när hon var borta att hundarna i det huset hade egna fåtöljer och vet ni någon som har en smidig liten fåtölj eller två får ni gärna skänka dom till oss för det skulle uppskattas mycket. Tänk er en egen kupe för bara en springer spaniel. Oj vad vi skulle mysa då.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gunvor

15 april 2011 21:41

egen fåtölj är ett MÅSTE och en laddning gåsleverpastej om ifall att.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se