Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Det är något konstigt som händer här.

Av Kerstin Nilsson - 2 april 2011 09:20

Tänk så annorlunda tikar kan bli när dom börjat löpa. Doriz är fullständigt galen och busig som få. I går rullade jag ihop en godispåse (fy på mig) Ja att ha ätit smågodis menar jag förståss.  
Och Doriz fick fullkomligt spelet och kampade och slet i denna påsen och när jag sen skulle ta den ifrån henne så sa hon : Nej du den är min TA HIT!!!  

Men det är skitkul när hon blir så där busig trots att hon snart fyller 6 år och hon är förbaskat lätt att trigga i gång och få henne att fullständigt gå i taket.

Sånt gillar jag fast jag är ju lite knäpp på mitt vis.  men jag gillar hundar med drag under galoscherna Hmmm undrar om det stavas så?? Ja ja sak samma då.

Tänk att på måndag fyller mattes bästa Mallenutt 2 år men alla säger att det känns som hon varit här alltid. Och ja det stämmer och nu börjar hon (peppar peppar) bli vuxen för hon är faktiskt superlydig för tillfället och har så varit sedan vi hade en pratstund   om att man faktiskt inte får sticka iväg på eget bevåg flera hundra meter från sin matte.

Hon springer iväg ca. max 30 meter, tvärvänder och kommer som ett skott och sätter sig framför mig för en 1/4 Frolic. Undrar hur hon skulle göra för en köttbulle?? Men än vågar jag inte tro att det funkar i alla lägen för en liten Malin kan nog tänka sig att jaga iväg efter en hare eller flygande fågel, ja ett rådjur eller en katt skulle nog även dom kunna göra att hon drar en repa och då är det ju bara att börja om från start. men jag är glad så länge det varar.

För tillfället är det skrutt med matten och den största delen av dagen ser det ut så här.    Igen och igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

3 april 2011 11:19

Sally är nog lik sin mamma, väldigt lättstartad på bus. Precis som en hund ska vara, så vi är nog oxå knäppa som uppskattar det. Tänk att dom blir 2 år på måndag tiden går alldeles för fort.
Kramar till er alla från oss

 
Ingen bild

Linda

4 april 2011 22:00

Humlan önskar Grattis på 11-årsdagen till sina syskon! Hon hälsar att hon inte känner sig en dag över 3.;) Kram från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se