Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Det är något konstigt som händer här.

Av Kerstin Nilsson - 2 april 2011 09:20

Tänk så annorlunda tikar kan bli när dom börjat löpa. Doriz är fullständigt galen och busig som få. I går rullade jag ihop en godispåse (fy på mig) Ja att ha ätit smågodis menar jag förståss.  
Och Doriz fick fullkomligt spelet och kampade och slet i denna påsen och när jag sen skulle ta den ifrån henne så sa hon : Nej du den är min TA HIT!!!  

Men det är skitkul när hon blir så där busig trots att hon snart fyller 6 år och hon är förbaskat lätt att trigga i gång och få henne att fullständigt gå i taket.

Sånt gillar jag fast jag är ju lite knäpp på mitt vis.  men jag gillar hundar med drag under galoscherna Hmmm undrar om det stavas så?? Ja ja sak samma då.

Tänk att på måndag fyller mattes bästa Mallenutt 2 år men alla säger att det känns som hon varit här alltid. Och ja det stämmer och nu börjar hon (peppar peppar) bli vuxen för hon är faktiskt superlydig för tillfället och har så varit sedan vi hade en pratstund   om att man faktiskt inte får sticka iväg på eget bevåg flera hundra meter från sin matte.

Hon springer iväg ca. max 30 meter, tvärvänder och kommer som ett skott och sätter sig framför mig för en 1/4 Frolic. Undrar hur hon skulle göra för en köttbulle?? Men än vågar jag inte tro att det funkar i alla lägen för en liten Malin kan nog tänka sig att jaga iväg efter en hare eller flygande fågel, ja ett rådjur eller en katt skulle nog även dom kunna göra att hon drar en repa och då är det ju bara att börja om från start. men jag är glad så länge det varar.

För tillfället är det skrutt med matten och den största delen av dagen ser det ut så här.    Igen och igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

3 april 2011 11:19

Sally är nog lik sin mamma, väldigt lättstartad på bus. Precis som en hund ska vara, så vi är nog oxå knäppa som uppskattar det. Tänk att dom blir 2 år på måndag tiden går alldeles för fort.
Kramar till er alla från oss

 
Ingen bild

Linda

4 april 2011 22:00

Humlan önskar Grattis på 11-årsdagen till sina syskon! Hon hälsar att hon inte känner sig en dag över 3.;) Kram från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se