Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 1 april 2011

Nu har jag lärt mig hur man gör.

Av Kerstin Nilsson - 1 april 2011 07:23

I onsdags kväll pratade jag i telefonen med en av de blivande valpspekulanterna och nu har jag lärt mig hur man gör för att sätta igång löp när man vill.

Jäklar också att hon inte talade om det tidigare  

Man trycker dom på startknappen (sitter på nosen) och säger det är dags nu!! Och jag gjorde som jag var tillsagd och senare på kvällen hade hon börjat löpa.

Tänk så enkelt det var.    Fast i går kväll funderade hon på om jag inte hade kunnat vänta så det hade blivit helg vid parningsdags så hon hade kunnat följa med. Men det sa hon minsann inget om och lydig som jag är så gjorde jag ju precis som hon sa. Så ni som nu vill ha tikarna i löp nu har ni fått ett tips och funkar det inte på er tik så gjorde ni fel :-) Ni har inte den rätta knycken eller hur var det hon sa i Saltkråkan.

Fast med dagens uppvaknande med mera sådant där eländes vitt från himlen så kanske jag borde ha väntat med att trycka på rätt knapp. Jag vill inte ha mera snö, jag lovar det är inte ett aprilskämt. I hate it!!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se