Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 1 april 2011

Nu har jag lärt mig hur man gör.

Av Kerstin Nilsson - 1 april 2011 07:23

I onsdags kväll pratade jag i telefonen med en av de blivande valpspekulanterna och nu har jag lärt mig hur man gör för att sätta igång löp när man vill.

Jäklar också att hon inte talade om det tidigare  

Man trycker dom på startknappen (sitter på nosen) och säger det är dags nu!! Och jag gjorde som jag var tillsagd och senare på kvällen hade hon börjat löpa.

Tänk så enkelt det var.    Fast i går kväll funderade hon på om jag inte hade kunnat vänta så det hade blivit helg vid parningsdags så hon hade kunnat följa med. Men det sa hon minsann inget om och lydig som jag är så gjorde jag ju precis som hon sa. Så ni som nu vill ha tikarna i löp nu har ni fått ett tips och funkar det inte på er tik så gjorde ni fel :-) Ni har inte den rätta knycken eller hur var det hon sa i Saltkråkan.

Fast med dagens uppvaknande med mera sådant där eländes vitt från himlen så kanske jag borde ha väntat med att trycka på rätt knapp. Jag vill inte ha mera snö, jag lovar det är inte ett aprilskämt. I hate it!!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se