Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Tur i oturen

Av Kerstin Nilsson - 30 mars 2011 23:35

Vilken himla tur jag har som har en snäll son som kan motionera hundarna rejält när jag själv är sjuk.    me like!!!

Men jag hade nog för bråttom att börja jobba i går efter måndagens magbesvär så nu är jag smällförkyld med snorig näsa och ont i halsen och huvudet. Tur det förresten så man vet att man har ett huvud.  men lite ledsen är jag för nu börjar det ju luta mot att våren faktiskt är på väg och då vill jag ju vara ute så mycket som möjligt.

För övrigt händer det inte mycket på hundfronten inte. Ruth löper men Doriz håller på sig ett tag till verkar det som. Jag tror jag vet vad det beror på för hon har sett kortet på killen i tomteluva och säger: Hallå julen är över för länge sedan och det är långt till nästa. Så snälla hanhundsägare: TA ETT NYTT KORT bland vårblommorna så skall jag visa henne hur fin han är utan tomteluva.  

Då kanske det blir   och hon sätter fart med löpet. Hoppas kan man ju sa grodan.    För nu längtar matte efter smått.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena Olsson

31 mars 2011 21:45

Hejsan!
Får hoppas du snart kryar på dig så du kan komma ut och njuta av våren då!
Hälsningar Lena, Zigge och Elton!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se