Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Tur i oturen

Av Kerstin Nilsson - 30 mars 2011 23:35

Vilken himla tur jag har som har en snäll son som kan motionera hundarna rejält när jag själv är sjuk.    me like!!!

Men jag hade nog för bråttom att börja jobba i går efter måndagens magbesvär så nu är jag smällförkyld med snorig näsa och ont i halsen och huvudet. Tur det förresten så man vet att man har ett huvud.  men lite ledsen är jag för nu börjar det ju luta mot att våren faktiskt är på väg och då vill jag ju vara ute så mycket som möjligt.

För övrigt händer det inte mycket på hundfronten inte. Ruth löper men Doriz håller på sig ett tag till verkar det som. Jag tror jag vet vad det beror på för hon har sett kortet på killen i tomteluva och säger: Hallå julen är över för länge sedan och det är långt till nästa. Så snälla hanhundsägare: TA ETT NYTT KORT bland vårblommorna så skall jag visa henne hur fin han är utan tomteluva.  

Då kanske det blir   och hon sätter fart med löpet. Hoppas kan man ju sa grodan.    För nu längtar matte efter smått.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena Olsson

31 mars 2011 21:45

Hejsan!
Får hoppas du snart kryar på dig så du kan komma ut och njuta av våren då!
Hälsningar Lena, Zigge och Elton!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se