Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 22 mars 2011

En bra dag

Av Kerstin Nilsson - 22 mars 2011 22:47

I dag utmanade jag ödet och tog med mig alla 3 hundarna ut i skogen där Mallenutten brukar sticka på egna utflykter.

Men se idag var hon kanonduktig och kom så fort jag ropade. Till och med bröt springandet efter lillasyster Ruth och kom direkt.

Vi kan väl säga som så att Malin var den enda som var riktigt lydig. Doriz spårade iväg på ngt spännande och kom inte förrens jag skramlade med godisburken.

Och vad jag skall säga om Ruth det är hemligt. Men hon är söt när hon sover i alla fall.

Så idag blev en riktigt bra dag och peppar, peppar så har Malin varit en pärla sista veckorna ja ända sedan jag blev riktigt arg på henne ute på isen.

Jag ropar inte hej än men idag funkade det i alla fall och man skall vara glad för det lilla har jag hört.

 
ANNONS
 
Sinna

Sinna

28 mars 2011 18:23

HAHA!! Det finns flera som är söta när dom sover ;-)
Tur att en del är duktiga :-)
Jag länkade hit hoppas att det är OK.
Kram Sinna

http://sinnasidan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se