Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 22 mars 2011

En bra dag

Av Kerstin Nilsson - 22 mars 2011 22:47

I dag utmanade jag ödet och tog med mig alla 3 hundarna ut i skogen där Mallenutten brukar sticka på egna utflykter.

Men se idag var hon kanonduktig och kom så fort jag ropade. Till och med bröt springandet efter lillasyster Ruth och kom direkt.

Vi kan väl säga som så att Malin var den enda som var riktigt lydig. Doriz spårade iväg på ngt spännande och kom inte förrens jag skramlade med godisburken.

Och vad jag skall säga om Ruth det är hemligt. Men hon är söt när hon sover i alla fall.

Så idag blev en riktigt bra dag och peppar, peppar så har Malin varit en pärla sista veckorna ja ända sedan jag blev riktigt arg på henne ute på isen.

Jag ropar inte hej än men idag funkade det i alla fall och man skall vara glad för det lilla har jag hört.

 
ANNONS
 
Sinna

Sinna

28 mars 2011 18:23

HAHA!! Det finns flera som är söta när dom sover ;-)
Tur att en del är duktiga :-)
Jag länkade hit hoppas att det är OK.
Kram Sinna

http://sinnasidan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se