Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 5 mars 2011

Återigen en härlig dag

Av Kerstin Nilsson - 5 mars 2011 12:50

I morse ringde matten till bästa Solo. Vi åkte ut i skogen i strålande solsken kanske +2 grader men härligt.

Den vidlyftiga damen fick omväxlande gå kopplad och vara lös och det fungerade. Varje gång faktiskt. Hon gick t.o.m fot okopplad utan kommando och höll kontakten. Kan man annat än vara glad när det fungerar.  

Jag vågar inte ropa hej än men nu skall jag anmäla till kurs och jobba hårt på detta så kanske jag kan få till det.

Fast jag glädjs åt det lilla, det fungerar så länge det fungerar. FRIHET UNDER ANSVAR var det visst.


Glömde visst att mamma Doriz har blivit lekfull och bjöd Solo till lek, hämtar trasor och äter pappersrullar samt biter sönder en stor bäddmadrass. Vilken tur att den ändå skulle till tippen då.

Men jag tror hon har blivit knäpp men jag älskar henne när hon är busig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se