Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 3 mars 2011

Det svänger!!!!

Av Kerstin Nilsson - 3 mars 2011 21:50

Ja humöret alltså.

Från att i tisdags kväll varit frustrerad, förbannad och tömd på energi så svängde det totalt i går och dagen har varit toppenbra.


Tisdagen lämnar vi åt sitt öde men onsdagens fantastiska ispromenad med 3 underbara hundar där till och med den normalt vidlyftiga damen Vi nämner inga namn för då kan hon ju bli ledsen tvärvände på ett NEJ och höll avståndet .
Kan man bli annat än lycklig, jag som har slitit så. Ja ja vi får se om det håller.
Men man får vara glad för det lilla. När jag sen glad i hågen åkte till jobbet var det +5 (jo ni läser rätt) Snön smälte på gatorna och en kråka badade i en vattenpöl.

Våren är på G tror jag men i vilket fall som helst så var det underbart.

På väg hem efter jobbet så var det skidor på radion och jag som inte är ett dugg intresserad av sport lyssnade och njöt av Kalla's sista vända där Sverige tog GULD.

Gåshud på armarna fick jag. Det måste vara något i luften.


Denna dag har inte varit sämre för det började med strålande sol, kaffe med Petra och Max och strålande väder IGEN!!!! Samt att sonen sa: Köp en ny kyl och frys Jag betalar!!! Och det var jag inte sen att utnyttja så nu står dom där och är fyllda med mat, gamla kylskåpet är kastat och den icke fungerande torktumlaren också.

Och vet ni med lite sol i sinnet så var det till och med kul att städa. Så fram för mera sol.

Just nu är livet ganska gött!!!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se