Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 3 mars 2011

Det svänger!!!!

Av Kerstin Nilsson - 3 mars 2011 21:50

Ja humöret alltså.

Från att i tisdags kväll varit frustrerad, förbannad och tömd på energi så svängde det totalt i går och dagen har varit toppenbra.


Tisdagen lämnar vi åt sitt öde men onsdagens fantastiska ispromenad med 3 underbara hundar där till och med den normalt vidlyftiga damen Vi nämner inga namn för då kan hon ju bli ledsen tvärvände på ett NEJ och höll avståndet .
Kan man bli annat än lycklig, jag som har slitit så. Ja ja vi får se om det håller.
Men man får vara glad för det lilla. När jag sen glad i hågen åkte till jobbet var det +5 (jo ni läser rätt) Snön smälte på gatorna och en kråka badade i en vattenpöl.

Våren är på G tror jag men i vilket fall som helst så var det underbart.

På väg hem efter jobbet så var det skidor på radion och jag som inte är ett dugg intresserad av sport lyssnade och njöt av Kalla's sista vända där Sverige tog GULD.

Gåshud på armarna fick jag. Det måste vara något i luften.


Denna dag har inte varit sämre för det började med strålande sol, kaffe med Petra och Max och strålande väder IGEN!!!! Samt att sonen sa: Köp en ny kyl och frys Jag betalar!!! Och det var jag inte sen att utnyttja så nu står dom där och är fyllda med mat, gamla kylskåpet är kastat och den icke fungerande torktumlaren också.

Och vet ni med lite sol i sinnet så var det till och med kul att städa. Så fram för mera sol.

Just nu är livet ganska gött!!!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se