Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

Dagarna bara rullar på.

Av Kerstin Nilsson - 21 februari 2011 20:55

Usch vilket dåligt samvete jag har för att inget skrivs i denna blogg. Dagarna bara rinner iväg och för tillfället händer väl inget mer spännande än att det porras för fullt mellan Malin och Ruth.

Malin är nu på väg ut ur höglöp så det lugnar sig väl med den biten tills Ruth börjar löpa vilket inte borde ta alltför lång tid kan jag tro.

På onsdag skall jag åka och titta på valpar och på torsdag skall hundarna (mina) vaccineras. Vi får väl se om sprutan Doriz skall få kan dra igång hennes löp.   

2 ggr har det hänt att några dagar efter jag vaccinerat den tiken som skall paras så börjar dom löpa och det tidigare än vad dom skulle.

Så förhoppningarna är ju att det fungerar även denna gång fast det är väl inte troligt precis. Bara för att jag vill det så lär det ju inte bli så.  

Men det är klart skall man gå efter väderleken utomhus så lär det väl dröja tills maj innan någon här ( ja förrutom Malin då) vill ha valpar.

Jag kan väl säga som så att jag är ganska less på denna kylan. Snön kan jag stå ut med men kylan tar kål på mig.

Men men det blir nog vår någon gång här också förhoppningsvis. När den behagar dyka upp lovar jag att göra så här.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annica och Samba m flock

21 februari 2011 21:16

Lung, våren kommer i år också, den kommer ju till och med hit upp varje år. Och till och med all vår snö försvinner till slut! Njut av att du har rena golv och rena hundar... ;o)

 
Barbro & Salza

Barbro & Salza

23 februari 2011 09:48

Hellre kyla än snö, så om du skickar hit kylan så skickar jag ner vår snö... ;)

http://www.tedsams.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se