Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 8 februari 2011

GRATTIS!!!

Av Kerstin Nilsson - 8 februari 2011 10:56

Här har vi nyss firat Ruth på 1 årsdagen med en 3 dels semla. GOTT sa allesammans men Ruth var ju som vanligt tvungen att kolla först om det var gift i den.

Hon är rolig för får dom ngt nytt så luktas det väldiga och smakas lite försiktigt först, för man vet ju aldrig matten kan ju ha lagt i ngt gift i maten.

Men så fort allt är avkollat så slukas det med god aptit.


Alla vi vill skicka ett STORT GRATTIS till alla valparna i W kullen på 1 årsdagen. Hoppas ni får ngt riktigt gott.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hundvor

8 februari 2011 15:30

Stort GRATTIS till Rutan från Rutan och till Rutans matte från Rutans gammelmatte

 
Ingen bild

Wille och co

10 februari 2011 18:28

Hej syrran, mamma, och min kära uppfödare! Här sjöngs det med paket både morgon och kväll :-) Jättekul att få egna paket som man kunde riva sönder! Jag har lärt mig att sjunga när matte säger till, så vi sjön tillsammans "Jamå jag leva" :-) Jättefint lät det... ;-) Kram till er alla i Östhammar från mig och hela min stora familj!

 
Ingen bild

Linda

10 februari 2011 19:54

Grattis i efterskott till alla syskon från oss också!:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se