Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Det blir inte alltid som man tänkt från början.

Av Kerstin Nilsson - 13 januari 2011 21:31

Nu är det bestämt att det blir Doriz som skall paras med Bellman.

P.g.a olika orsaker så känns det mer rätt och hittills är jag ju mycket nöjd med Doriz valpar och eftersom detta blir hennes sista kull så väljer jag att para henne nu så fort hon bara löper.

Att det blir valpar med stor arbetsvilja och viltintresse tvekar jag inte en sekund på. Nu har jag ju dessutom träffat den tilltänkta in real life och tror riktigt mycket på denna kombinationen.

Planerna förövrigt är att träna Ruthan i vardagslydnad (hon kan ju inte gå i koppel)    Så nu får det vara nog med att bara åka till skogs och släppa henne tillsammans med de övriga utan nu skall hon och jag träna alldeles själva. Hon är ju ganska följsam så det skall nog inte vara så svårt att få till hoppas jag.

Sen skall Malin träna viltspår och bli klar med sina öppenspår bara snön försvinner och som det ser ut just nu så blir väl det till midsommar kanske    Dessutom skall hon ju klara enkelt vattenprov under året hade jag tänkt och denna gången skall jag väl inte ha sådan otur att hon löper när det är dags för start i alla fall.

Även Ruth skall vattentränas för det blev ju aldrig så att hon lärde sig att simma ordentligt förra sommaren. Och det berodde säkert på att precis när hon började så simmade hennes lillasyster över henne och tryckte ner henne under vattnet. Och det kan ju inte ha varit särskilt kul precis när man är ca. 4,5 månad. Men hittills har jag inte haft en hund som inte gillat att simma så det löser sig nog    bara det blir sommar någon gång i år också. Men f-n trort för ena dagen så skiner solen och snön smälter för att nästa dag bli nästan -10 och däremellan så snöar det. Det känns långt till vår och sommar må jag säga.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

24 januari 2011 19:41

Skrev en liten hälsning längre ner, men var tvungen att skriva här också. Det är roligt att läsa att Lova och Rut är så lika.;) Har tränat mkt med Lovan men hon har haft så mkt energi att hon haft svårt att koncentrera sig (förmodligen är det mitt fel att det gått segt, det är ju oftast det), men senaste månaden känns det som att det har lossnat ordentligt och vi gör framsteg hela tiden vilket är jätteroligt. Hon är så fin för man märker verkligen på henne att hon försöker förstå vad det är matte vill att hon ska lära sig. Kram

Kerstin Nilsson

28 januari 2011 09:40

Dom är väldigt lika till sättet Lova och Ruth. Massor av hyss och det skyller vi på pappan som enligt hans ägare är en riktig pysslare. Ruth plockar saker från soffbordet så numera är det soprent och hon har samma problem med att koncentrera sig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se