Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Avslutning på 2010

Av Kerstin Nilsson - 31 december 2010 12:53

Jaha om man skulle ta och summera detta året i dess skälvande sista timmar.

Året började med att det föddes en valpkull på 7 valpar. alla utvecklade sig bra och har fått riktigt bra aktiva hem. Några jagar redan enligt husses önskan (läs Jonas)   

Hemma har vi lilla Ruth som är en riktigt härlig liten tik. Ganska liten men riktigt bra byggd. Massor av hyss har hon för sig och har en förkärlek för klädnypor.   

Året har väl mest vad gäller hundträning gått ut på att träna liten Mallenutt som numera går under namnet Duracellen Ellen. När hon rör sig står blixten stilla minsann. Tyvärr har hon även utvecklat ett väldans stort jakt/viltintresse vilket gör hennes matte rejält gråhårig och    erfodras.

Men om matten får tänka till lite och det blir lite mindre snö så vore det väl själva sjutton om vi inte skall få ordning på detta också. Men sjutton vet hur jag skall få till det. Det lär visa sig under nästa år.


Doriz är ju bara så mysig och träningsvillig så vi får väl se vad vi eventuellt kan hitta på där. Under 2011 så är ju ingen valpkull planerad efter henne så då blir det ju mera tid för träning.


Valpar planeras efter min fodertik Kvistagrans Trick Or Treat "Kajsa" en tik med stor jaktlust som används i praktisk jakt och som under detta år blev SE VCH.

Hane redan bestämt och honom träffade jag i denna veckan på riktigt. Härlig ung kille som jag blev väldigt förtjust i.

Sen får vi väl se när parningsdagen närmar sig vad det är för väder för det är dryga 50 mil till honom så en ev. backup är tillfrågad.


Ha nu ett riktigt GOTT NYTT ÅR och låt bli smällarna.

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

24 januari 2011 19:34

Lova är också liten till växten, men fint byggd.:) Både hon och Rut började ju löpa tidigt så det är väl iaf delvis därför. Hon är ju, som du vet redan..., full av hyss hon också. Hennes favoriter är kuddar (oj vad mkt ludd de innehåller och vad glad matte blir om man har spritt det över hela golvet när hon kommer hem!) och mattes sminkväska (som numera är ordentligt undanstoppad när matte inte är hemma, matte lär sig av sina misstag). Hon är dock så himla go att allt snabbt är förlåtet. Det hon och Humlan har gemensamt är att de kommer fantastiskt bra överens med alla, både hundar och människor och de får alltid komplimanger vilket gör matte väldigt stolt.:) Kramar från Helsingfors

Kerstin Nilsson

28 januari 2011 09:39

Jo du hyss har dom för sig minsann dom små liven och vad gäller storleken så är dom små men naggande go'a.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se