Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 18 december 2010

Gårdagens utmaning

Av Kerstin Nilsson - 18 december 2010 07:14

Ja ni nog sjutton vart vår skogspromenad en utmaning i går. Hur tänker jag inte berätta  

Kan väl bara säga som så att nu blir det tränande av ovillkorlig lydnad men jag vet en som var trött och en annan som hade varit nöjd om han varit med.   

Så nu lär jag hålla i liten Mallenutt annars blir hon nog stulen för JAKT !!!! Hon skulle definitivt gilla det vill jag lova och hon skulle göra stor succe i vilket jaktlag som helst.

SUCK!!!!!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sally

18 december 2010 23:24

Sally är precis lika med jakten,hennes husse är mycket stolt över henne. Gäller att få henne att förstå att jaga gör man när husse har jaktkläderna på sig.

Kerstin Nilsson

23 december 2010 08:00

Ja du Sally det var just det och eftersom min matte inte har några jaktkläder så får jag inte jaga alls. Eller????
Kram från världens bästa Mallenutt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se