Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 december 2010

Oj oj vi önskar oss en fotograf i julklapp.

Av Kerstin Nilsson - 14 december 2010 08:05

matte har haft så många möjligheter till roliga kort på oss, men inte sjutton har hon tagit ngt inte. Skyller på att det antingen är för mörkt eller att hon har annat för sig.

Sanningen är att hon är världsämst på att komma ihåg kameran.

Hon har ju tänkt att få till ett julkort hon skall skicka runt till dom som vill ha och dom som inte vill skulle också få :-)

Men det blir väl som vanligt. Klipp och klistra i sista minuten kan vi tro.

För övrigt så tränar vi på med bästa hjälpen och det går riktigt hyfsat faktiskt. Men det börjar nu bli dags att träna lite med lillasystern också. Den behöver definitivt få lite hyfs och fason. ( allt enligt en viss Mallenutt)

Nej nu tror jag matte tänker lämna denna dator och kanske göra något vettigt. Hoppas det innebär lite skogsträning för vår del. Det spritter i benen vill vi lova.

Kram och nospussar från Doriz, Mallenutten och liten Ruth.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se