Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Vi har tränat

Av Kerstin Nilsson - 8 december 2010 08:31

Efter fredagens alltför långa race i skogen av en viss mallenutt/Duracellellen som gick på raketbränsle    så har vi nu efter måndagens svärande över den    hunden varit riktigt på hugget.

Fick ju tänka både en och flera ggr vad orsaken till hennes ohörsamhet kontra mina tidigare hundar är.

Tankarna irrade runt i huvudet så jag blev alldeles yr i mössan.    För inte är det väl så att jag aldrig tidigare haft en hund med så stort viltintresse och jaktlust. men jag kom efter moget övervägande, tänkande och funderande fram till att det har jag haft och skillnaden är bara att med dom har jag tränat ren brukslydnad. Och det har jag inte gjort med Malin p.g.a att jag inte velat dämpa farten.

Fast det vore ju bra att även öka lyhördheten och kontakt och samarbetsviljan så då kallade vi på    och naturligtvis fanns bästa Katta där till undsättning.

Så nu har vi tränat in ordet HÄR och VARSÅGOD plus naturligtvis lite vanlig lydnad. Och peppar peppar i går fungerade det riktigt hyfsat ja i alla fall på klubben. Men vi skall fortsätta och träna samtidigt som vi = Katta och jag skall pyssla lite inför klubbens lydnadstävling ANNANDAG JUL.

Ja samtidigt och samtidigt kanske blev lite fel men åtminstone efter varann. Var sak har sin tid.    Det blir lite svårt att fläta hjärtan och träna hund på en gång fast det är klart tänker man till så skulle det säkert fungera.

Vi var i alla fall riktigt duktiga i går och fixade en hel del Katta och jag. I dag har jag förbenat ont i hela kroppen och jag tror att det mesta beror på att det var halt ute i går och då går jag och spänner mig för att inte ramla omkull.

Har ni tänkt på vad de första de flesta människor gör när dom ramlar? Jo tittar om det var någon som såg en. Åtminstone gör jag det och jag tror att många håller med. Vad dumt för alla kan väl halka och ramla och ibland är det ju bra om någon ser en för då kan man ju få hjälp att komma upp eller till sjukhus om det skulle behövas.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pappa Eddie

8 december 2010 10:16

Men hoppsan Malin inte göra matten sådär orolig heller :) Fast å andra sidan är jag benägen att hålla med om att det är kul att jaga, jag tog mig en repa efter två rådjur som stod på vår tomt idag, men det var ju enbart för att skydda våra ägor och mina pinnar från inkräktarna så det måste matte ha förlåtit för efter att jag jagat iväg dem 100 meter vände jag och kom tillbaka :) Keep up the good work!!

Kerstin Nilsson

9 december 2010 18:08

Men pappa 100 meter??? Vad löjligt när man kan vara borta (långt borta) lääääääääääääänge.
Kram från bästa dottern Malin

 
Anne

Anne

10 december 2010 16:13

Att dämpa farten på den lilla damen tror jag är näst intill omöjligt:-) Så kämpa på med Katta - det gör nog liten Malin gott! Hon lär säkert springa med samma fart ändå - fast kanske inte lika långt.....

http://www.kvistagran.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se