Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Ibland är det lugnt och ibland inte.

Av Kerstin Nilsson - 24 november 2010 09:12

För tillfället är det lugnt och skönt inomhus. Tyvärr kan man väl inte säga detsamma om utomhusvädret precis.

I natt trodde jag den eländiga tallen i tomtgränsen skulle blåsa ner över mitt hus, vilket gjorde att jag naturligtvis inte kunde somna.

Hundarna frös visst för alla 3 kurade ihop sig tätt tätt under mitt täcke och det innebar ju förståss att jag inte sov ett dugg bättre.

Det är konstigt att trots att sängen är 140 cm bred så finns det oftast 50 cm orört och den delen är inte närmast mig.

Hundarna brukar ju vräka ut sig i soffan och i sina egna korgar, då ligger dom minsann på rygg och spretar med benen men se i sängen skall man helst ligga ovanpå matten.   

Och jag tror inte det hjälper med en större säng heller dom kommer i alla fall att trängas närmast mig.

Den förkylning som jag nu snart haft i minst 3 veckor verkar inte vilja ge med sig utan flyttar bara runt i kroppen. Så nivån på arbetsork är under lågvattenmärket nu och har nog snart frusit till is.

Och på söndag är det första advent och alla julstjärnor och gardiner skall upp sägs det. Men oavsett om jag sätter upp dom eller inte så blir det ju jul i vilket fall som helst så vi får se hur det blir med den saken.

Morsning på er alla där ute nu tror jag det blir en timmes slummer i soffan för min del.

 
ANNONS
 
Ingen bild

gunvor

24 november 2010 17:20

Mina hundar har just blåst in. Jag ligger mest på soffan och fryser. I går med alla fyra ovanå mig. Ganska tungt och obekvämt. MEN VARMT!

Kerstin Nilsson

8 december 2010 08:48

Ja du Gunvor denna kylan kan man snabbt ledsna på. Tur vi har våra fyrbenta värmekaminer :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se