Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Omdöpt hund

Av Kerstin Nilsson - 23 november 2010 10:00

I går fick Malin ett nytt namn.

Duracellen Ellen. Ni som sett henne förstår varför och för er som inte gjort det så kan ni vara glada för det.

Hon går och går och går utomhus och oavbrutet hur länge som helst, men det bästa av allt är att inomhus stoppar hon in sig i uppladdaren och rechargar sig själv.

Och det är ju en himla tur för annars skulle man inte stå ut om det var samma fart inne som ute.

Jag kan summera det med att skulle jag hela tiden titta på henne skulle jag ständigt vara trött.

Men trots det så bara älskar jag denna lilla cellen-ellen.

  

Duracellen-Ellen har idag blivit  mamma. Än så länge har jag inte hittat valparna men efter flera dagar där hon bara knappt tittat åt mat på morgonen så bäddade hon ner sig under två filtar i Biabädden i hallen och sen åt hon i alla fall upp allt till kvällen.

Åh vad jag önskade att kameran hade fungerat så jag hade kunnat visa ett kort på när hon låg nerbäddad under filtarna. Så söt men batteriet på kameran var tomt. :-(

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se