Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 11 november 2010

Dåligt med skogspromenader här minsann

Av Kerstin Nilsson - 11 november 2010 22:12

I tisdags kom det massor med snö och som vanligt blev matte tagen på sängen. Inga vinterdäck på bilen och dessutom är hon fortfarande inte helt pigg.

Så vi har mest rusat av oss på tomten i snön. Detta är ju Rutans först riktiga snö så hon tyckte det var skitskoj och som den uteälskande hund hon är så är det mycket utevistelse och busande i snön minsann.

På lördag skall matte sätta på snöskor på bilen så då blir det nog en sväng till stora skogen efteråt.

För övrigt händer det inte så mycket här. I dag har vi varit instängda i sovrummet jäääääääääättelänge.

matte har haft besök av Tess och Yatzy och gjort dom fina/finare. Vi fick inte vara med eftersom Doriz löper fortfarande och då var det lika bra att vi alla fick försöka sova i sovrummet. Tror ni det gick bra???

Rutan tyckte det var jätteorättvist och grinade till och från både nu och då.

Men matte är en hård typ så vi kom inte ut förrens dom var färdigfriserade och mattarna åt lunch.

För övrigt är hon rätt trist vår matte som bara sitter och skriver på en tidning så nu tänker vi sova.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se