Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Jag skäms

Av Kerstin Nilsson - 24 september 2010 09:37

Här har man skrivit på sin hemsida att bloggen uppdateras ofta. Jo pyttsan inte uppdaterad sen den 9 september.  

Fy på mig. Det är inte så att inget händer precis men bägge småtjejerna började löpa ungefär där och sen har det varit dåligt med träningar.

Ja inte om man tänker på konditionsträning precis för det är en himla fart på alla 3 på våra långpromenader. Hela jag blir ju bara trött av att titta på dom.   

Jag tror att även deras mor blir rätt trött av att ha 2 så pigga döttrar. Nu har väl det värsta gått över vad gäller löp så nu är det dags att ta tag i träningen igen.

Vattenprovet Malin var anmäld till ställde vi in eftersom hon den dagen var på 14:e dygnet i löpet och riktigt pilsk. Nog för att vi säkert hade kunnat startat men för att inte riskera ngn bakterieinfektion så lät jag bli att starta. Dumt att chansa för hon har definitivt tiden för sig.

Så nu får hösten bli en fältträningstid där vi skall slipa på avstånden (som är lite väl långa) och stadgan.

Kanske kan vi få till ngn start på viltspår istället.

Ja ja den som lever får se hur det blir med den saken.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

3 oktober 2010 19:34

Lova började löpa i mitten av augusti, hon var tidig...;) Hoppas att allt är bra med er. Både hundarna och jag mår fint.:) De kommer jättebra överens och har börjat busa mer och mer med varandra ute. Kul att se att Humlan tycker det är roligt med en liten syster. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se