Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Jag skäms

Av Kerstin Nilsson - 24 september 2010 09:37

Här har man skrivit på sin hemsida att bloggen uppdateras ofta. Jo pyttsan inte uppdaterad sen den 9 september.  

Fy på mig. Det är inte så att inget händer precis men bägge småtjejerna började löpa ungefär där och sen har det varit dåligt med träningar.

Ja inte om man tänker på konditionsträning precis för det är en himla fart på alla 3 på våra långpromenader. Hela jag blir ju bara trött av att titta på dom.   

Jag tror att även deras mor blir rätt trött av att ha 2 så pigga döttrar. Nu har väl det värsta gått över vad gäller löp så nu är det dags att ta tag i träningen igen.

Vattenprovet Malin var anmäld till ställde vi in eftersom hon den dagen var på 14:e dygnet i löpet och riktigt pilsk. Nog för att vi säkert hade kunnat startat men för att inte riskera ngn bakterieinfektion så lät jag bli att starta. Dumt att chansa för hon har definitivt tiden för sig.

Så nu får hösten bli en fältträningstid där vi skall slipa på avstånden (som är lite väl långa) och stadgan.

Kanske kan vi få till ngn start på viltspår istället.

Ja ja den som lever får se hur det blir med den saken.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

3 oktober 2010 19:34

Lova började löpa i mitten av augusti, hon var tidig...;) Hoppas att allt är bra med er. Både hundarna och jag mår fint.:) De kommer jättebra överens och har börjat busa mer och mer med varandra ute. Kul att se att Humlan tycker det är roligt med en liten syster. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se