Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 9 september 2010

Visst gjorde dom det

Av Kerstin Nilsson - 9 september 2010 12:24

Det blev som jag trodde. Malin började löpa 5 dagar efter kajsa vilket var samma sak förra löpet. Nu kan man ju inte skylla på att dom bor ihop eller ngt utan dom har nog bara exakt samma tid emellan sina löp.

Men det drog ju igång lilla Ruth också så för tillfället har jag 2 löptikar i huset. Ja ja så är det att ha tikar förståss.

Till det trista är att när jag för första gången anmält en hund till vattenprov så höglöper hon den dagen så vattenprovsstart får vänta.

Nu har vi i alla fall haft besök av Rita och Mimmi i 2 dagar och 2 nätter och 2 morgnar som i deras värld startar 05.45

Kan väl bara meddela att dom får gå ut då men någon mat blir det inte förrens närmare 07.30 vilket inte uppskattas.

I morgon kommer kajsa's bror Musse för trimning och då får löptikarna sitta i bilen tror jag. Onödigt att störa han mer än nödvändigt med goa lukter. Det är ju kul om han står still på bordet vilket han brukar men av erfarenhet vet jag att Ruth anser att hon skall vara med och titta när andra hundar blir trimmade. och det väldigt närgånget.

Hon kanske tänker lära sig att trimma vad vet jag men jag har nog aldrig haft en sådan nyfiken hund vad gäller att kolla både det ena och det andra.

i morse när sopbilen kom vart det ett fasligt liv på henne, den var ful den var stor och den luktade illa sa hon.

Sådana djur skall skrämmas bort och det funkade ju för den åkte sin väg när hon skällde. pluttan da :-)

Nej detta duger inte nu skall jag till jobbet och göra mina timmar. Ha det gott alla ni där ute och jag har mina tummar hårt knutna för somliga släktingar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Inger

10 september 2010 09:52

Härligt! Jag älskar att ha två löptikar hemma... NOT! Hur kan två vanligtvis så lugna tjejer (iallafall inomhus) bli så skvatt galna? Ja nu kommer ju inte Majken att löpa mer så lugnet har lägrat sig här åtminstone! :) Men vaginit har hon lyckats dra på sig, så nu sprutar vi Laktal, vilket gick över förväntan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se