Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 9 september 2010

Visst gjorde dom det

Av Kerstin Nilsson - 9 september 2010 12:24

Det blev som jag trodde. Malin började löpa 5 dagar efter kajsa vilket var samma sak förra löpet. Nu kan man ju inte skylla på att dom bor ihop eller ngt utan dom har nog bara exakt samma tid emellan sina löp.

Men det drog ju igång lilla Ruth också så för tillfället har jag 2 löptikar i huset. Ja ja så är det att ha tikar förståss.

Till det trista är att när jag för första gången anmält en hund till vattenprov så höglöper hon den dagen så vattenprovsstart får vänta.

Nu har vi i alla fall haft besök av Rita och Mimmi i 2 dagar och 2 nätter och 2 morgnar som i deras värld startar 05.45

Kan väl bara meddela att dom får gå ut då men någon mat blir det inte förrens närmare 07.30 vilket inte uppskattas.

I morgon kommer kajsa's bror Musse för trimning och då får löptikarna sitta i bilen tror jag. Onödigt att störa han mer än nödvändigt med goa lukter. Det är ju kul om han står still på bordet vilket han brukar men av erfarenhet vet jag att Ruth anser att hon skall vara med och titta när andra hundar blir trimmade. och det väldigt närgånget.

Hon kanske tänker lära sig att trimma vad vet jag men jag har nog aldrig haft en sådan nyfiken hund vad gäller att kolla både det ena och det andra.

i morse när sopbilen kom vart det ett fasligt liv på henne, den var ful den var stor och den luktade illa sa hon.

Sådana djur skall skrämmas bort och det funkade ju för den åkte sin väg när hon skällde. pluttan da :-)

Nej detta duger inte nu skall jag till jobbet och göra mina timmar. Ha det gott alla ni där ute och jag har mina tummar hårt knutna för somliga släktingar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Inger

10 september 2010 09:52

Härligt! Jag älskar att ha två löptikar hemma... NOT! Hur kan två vanligtvis så lugna tjejer (iallafall inomhus) bli så skvatt galna? Ja nu kommer ju inte Majken att löpa mer så lugnet har lägrat sig här åtminstone! :) Men vaginit har hon lyckats dra på sig, så nu sprutar vi Laktal, vilket gick över förväntan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se