Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

Hopplös matte vi har

Av Kerstin Nilsson - 26 juli 2010 21:50

Ingen ordning alls på bloggandet. Man kan ju tro att det inte händer ngt alls hos oss men så är definitivt inte fallet.

Vi simtränar och så även matte. Ja hon får inte träna vattenapportering men väl simma med oss stora tjejer.

Fortfarande simmar inte Rut om hon kan undvika men eftersom hon hoppar och skuttar på alola stenar i vattnet så druttar hon i ibland och blir tvungen att ta en simtur.

Och det är inte så att hon blir rädd för det inte utan hon fortsätter att skutta i strandkanten och på stenarna så snart så kommer det bara vädret håller i sig.

Vi har ju haft några dagar med kyligare väder och till och med fått regn så då blev det dåligt med simträningen men desto lerigare blev mattes golv.

Sen har matte haft besök i helgen och dom åkte iväg för att titta på mattes fodertik Kajsa och vi fick inte följa med. Fy så taskigt för hon bor jättehärligt på en STOOOOR tomt med massor att springa på.

Men snart skall hon komma hit och matte skall cykla med henne. Ha säger vi bara hur skall det gå hon som knappt klarar av att cykla med oss stora tjejer.

Men fixar hon inte det så blir det simträning och grusgropsträning för hela slanten.

Rut hon fortsätter att växa och snart är väl även hon en stor flicka kan vi tro. Men än så länge är hon rysligt barnslig fast jätteduktig på apportering säger matte. Ha säger vi bara för vi är bäst. I morse när hon slängde sopor så låg det en död björktrast halvstor unge i soptunnan till mattes stora förvåning.

Så det är klart att både Malin och Doriz fick prova på att apportera den och det gjorde dom ett par ggr var men sen var den inte så fräsch från början så den åkte tillbaka i soptunnan. Den hade legat död på uppfarten talade sonen i huset om efteråt och det var han som lagt den i soptunnan efter morgonens långpromenad med oss stora tjejer.

Rut blev jätteledsen i ca. 3 minuter men sen gick hon och la sig vid mattes fötter och sov tills vi andra kom hem och då blev det stora pusskalaset med storasyster.

Dom har roligt dom där 2.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se