Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

Hopplös matte vi har

Av Kerstin Nilsson - 26 juli 2010 21:50

Ingen ordning alls på bloggandet. Man kan ju tro att det inte händer ngt alls hos oss men så är definitivt inte fallet.

Vi simtränar och så även matte. Ja hon får inte träna vattenapportering men väl simma med oss stora tjejer.

Fortfarande simmar inte Rut om hon kan undvika men eftersom hon hoppar och skuttar på alola stenar i vattnet så druttar hon i ibland och blir tvungen att ta en simtur.

Och det är inte så att hon blir rädd för det inte utan hon fortsätter att skutta i strandkanten och på stenarna så snart så kommer det bara vädret håller i sig.

Vi har ju haft några dagar med kyligare väder och till och med fått regn så då blev det dåligt med simträningen men desto lerigare blev mattes golv.

Sen har matte haft besök i helgen och dom åkte iväg för att titta på mattes fodertik Kajsa och vi fick inte följa med. Fy så taskigt för hon bor jättehärligt på en STOOOOR tomt med massor att springa på.

Men snart skall hon komma hit och matte skall cykla med henne. Ha säger vi bara hur skall det gå hon som knappt klarar av att cykla med oss stora tjejer.

Men fixar hon inte det så blir det simträning och grusgropsträning för hela slanten.

Rut hon fortsätter att växa och snart är väl även hon en stor flicka kan vi tro. Men än så länge är hon rysligt barnslig fast jätteduktig på apportering säger matte. Ha säger vi bara för vi är bäst. I morse när hon slängde sopor så låg det en död björktrast halvstor unge i soptunnan till mattes stora förvåning.

Så det är klart att både Malin och Doriz fick prova på att apportera den och det gjorde dom ett par ggr var men sen var den inte så fräsch från början så den åkte tillbaka i soptunnan. Den hade legat död på uppfarten talade sonen i huset om efteråt och det var han som lagt den i soptunnan efter morgonens långpromenad med oss stora tjejer.

Rut blev jätteledsen i ca. 3 minuter men sen gick hon och la sig vid mattes fötter och sov tills vi andra kom hem och då blev det stora pusskalaset med storasyster.

Dom har roligt dom där 2.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se