Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Orkar inte blogga.

Av Kerstin Nilsson - 17 juli 2010 10:54

Nu är det varmt så det blir dåligt med bloggandet.

Men trots allt så händer det en hel del hos oss. Häromdagen hade vi fint besök av Wille och hans matte. Han har växt och så även pälsen så han fick en liten klippning rnt öronen på halsen och i och på öronen. Allt för att han inte skall få några problem när han badar allt som oftast.

Han var jättefin och det är så kul att träffa valparna som flyttat, både medans dom är små och när dom blivit stora och gamla och lydiga hundar :-)


Sen har vi naturligtvis varit och badat det finns inte så mkt annat man orkar med under dagtid och förresten så är inte kvällarna så mkt bättre vad gäller värmen. Skulle väll vara klockan 2 på natten då eller ngt sånt.

Fast i förrgår var vi faktiskt superseriösa och tränade vatten på riktigt. Malin har aldrig hämtat på kommando ngt i vatten förr men den pärlan kastade sig i simmade ut och hämtade fågelklädd pinne som om hon aldrig gjort annat och levererade de flesta gångerna i hand.

Inga problem där inte och vi testade både på blankvatten och i vass som dessutom hade en hel del näckroser i sig. Och hon simmade och hämtade där också.

Mammas hjärta är såååååååå duktig.

Men nu skall det till riktig seriös träning och så småningom med både fågel och skott. Vi får väl se hur det går med den biten och vi återkommer om hennes bravader.

Så snart det blir lite svalare skall vi även återuppta spårträningen,

Hej Svejs så länge.

 
ANNONS
 
Anne

Anne

17 juli 2010 22:36

Duktiga, fina Malin!!

http://www.kvistagrans.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Söndag 25 feb 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 16 feb 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - Lördag 10 feb 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - Onsdag 7 feb 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 6 feb 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se