Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Orkar inte blogga.

Av Kerstin Nilsson - 17 juli 2010 10:54

Nu är det varmt så det blir dåligt med bloggandet.

Men trots allt så händer det en hel del hos oss. Häromdagen hade vi fint besök av Wille och hans matte. Han har växt och så även pälsen så han fick en liten klippning rnt öronen på halsen och i och på öronen. Allt för att han inte skall få några problem när han badar allt som oftast.

Han var jättefin och det är så kul att träffa valparna som flyttat, både medans dom är små och när dom blivit stora och gamla och lydiga hundar :-)


Sen har vi naturligtvis varit och badat det finns inte så mkt annat man orkar med under dagtid och förresten så är inte kvällarna så mkt bättre vad gäller värmen. Skulle väll vara klockan 2 på natten då eller ngt sånt.

Fast i förrgår var vi faktiskt superseriösa och tränade vatten på riktigt. Malin har aldrig hämtat på kommando ngt i vatten förr men den pärlan kastade sig i simmade ut och hämtade fågelklädd pinne som om hon aldrig gjort annat och levererade de flesta gångerna i hand.

Inga problem där inte och vi testade både på blankvatten och i vass som dessutom hade en hel del näckroser i sig. Och hon simmade och hämtade där också.

Mammas hjärta är såååååååå duktig.

Men nu skall det till riktig seriös träning och så småningom med både fågel och skott. Vi får väl se hur det går med den biten och vi återkommer om hennes bravader.

Så snart det blir lite svalare skall vi även återuppta spårträningen,

Hej Svejs så länge.

 
ANNONS
 
Anne

Anne

17 juli 2010 22:36

Duktiga, fina Malin!!

http://www.kvistagrans.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - Tisdag 25 juli 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - Torsdag 18 maj 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - Fredag 12 maj 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09


I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48


I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se