Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Nu är vi bara 3.

Av Kerstin Nilsson - 10 juli 2010 22:52

I dag har Leia flyttat till Uppsala för vidare transport till Östergötland i morgon och första mötet med sin nya 4 benta kompis. Vi önskar henne stort lycka till. Efter semester hemma i Sverige så tar matte med sig både henne och hennes nya storasyster (eller vad det nu blir) till Finland där hon jobbar.

Eftersom hon varit kvar så pass länge vilket varit planerat länge så blev det lite sorg hos de andra hundarna.

Malin letade så även Doriz och Rut vill inte äta. Lite berodde nog säkert på värmen men när det inte fanns någon konkurrens så var inte mat prio 1 precis.

Men eftersom vi tvåbenta skulle på grillfest hos den yngre sonen och barnbarnen så fick hon följa med. Att träffa barnen är en bra miljöträning och sen fick hon ju smaka lite rester efter middagen vilket slukades med hastighet. tacka vet hon grillad fläskfilé och potatis framför torra hundfoderkulor. Vem håller inte med om det??

i natt blir det varmt och för första gången skall Rut få kampera ihop med oss andra i sängen. det blir kul att se vad hon tycker om det.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Susanne och Wille

11 juli 2010 07:50

Jag ser hur dom andra går runt o letar efter henne... men hoppas det snart det går över o önskar Leia all lycka till! Brorsan Wille hälsar och meddelar att han nu för tiden hoppar från bryggkanten :-) med magplask som följd men lika lycklig ändå :-)Bada är livet! Och att söka allt som matte o husse gömmer i skogen!

 
Ingen bild

Linda

14 juli 2010 20:53

Det fanns nog saknad hos Leia också första dagen. Nu märks det dock att hon känner sig trygg hos oss, hon blev snabbt en del av klanen med Humlan och föräldrarnas hundar. Humlan är nästan för snäll mot henne och lät henne ta hennes mat idag...;) Sin egen mat vill hon dock inte ha, den smakar inte hälften så bra som Humlans. Hon äter dåligt men hoppas det ger med sig om ett par dagar, det går bättre och bättre iaf. Nu ligger hon och sover som en gris, trött efter bad. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se