Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Nu är vi bara 3.

Av Kerstin Nilsson - 10 juli 2010 22:52

I dag har Leia flyttat till Uppsala för vidare transport till Östergötland i morgon och första mötet med sin nya 4 benta kompis. Vi önskar henne stort lycka till. Efter semester hemma i Sverige så tar matte med sig både henne och hennes nya storasyster (eller vad det nu blir) till Finland där hon jobbar.

Eftersom hon varit kvar så pass länge vilket varit planerat länge så blev det lite sorg hos de andra hundarna.

Malin letade så även Doriz och Rut vill inte äta. Lite berodde nog säkert på värmen men när det inte fanns någon konkurrens så var inte mat prio 1 precis.

Men eftersom vi tvåbenta skulle på grillfest hos den yngre sonen och barnbarnen så fick hon följa med. Att träffa barnen är en bra miljöträning och sen fick hon ju smaka lite rester efter middagen vilket slukades med hastighet. tacka vet hon grillad fläskfilé och potatis framför torra hundfoderkulor. Vem håller inte med om det??

i natt blir det varmt och för första gången skall Rut få kampera ihop med oss andra i sängen. det blir kul att se vad hon tycker om det.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Susanne och Wille

11 juli 2010 07:50

Jag ser hur dom andra går runt o letar efter henne... men hoppas det snart det går över o önskar Leia all lycka till! Brorsan Wille hälsar och meddelar att han nu för tiden hoppar från bryggkanten :-) med magplask som följd men lika lycklig ändå :-)Bada är livet! Och att söka allt som matte o husse gömmer i skogen!

 
Ingen bild

Linda

14 juli 2010 20:53

Det fanns nog saknad hos Leia också första dagen. Nu märks det dock att hon känner sig trygg hos oss, hon blev snabbt en del av klanen med Humlan och föräldrarnas hundar. Humlan är nästan för snäll mot henne och lät henne ta hennes mat idag...;) Sin egen mat vill hon dock inte ha, den smakar inte hälften så bra som Humlans. Hon äter dåligt men hoppas det ger med sig om ett par dagar, det går bättre och bättre iaf. Nu ligger hon och sover som en gris, trött efter bad. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se