Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Skogspromenad och besök

Av Kerstin Nilsson - 8 juli 2010 22:42

I morse så tog jag med mig alla 4 benta på en rejäl skogspromenad. kan meddela att både dom och jag var helt slut efteråt. Värmen tar på minsann och egentligen borde vi väl åkt och badat istället. Men man måste ju träna att springa i skogen också inte bara bada och ha kul.

Småtjejerna pinnade på bra trots värmen och det fanns mkt spännande att kika på och lukta efter.

När vi kom hem slog dom ihop och sov djupt i flera timmar.

På eftermiddagen fick vi besök av Malins syster Sally. Herregud så lik sin mamma hon är med samma tantecken i ansiktet. fast med mörkare ögon vilket inte är helt fel.

Jättekul att träffa henne och hennes matte och husse.


i kväll har vi inte orkat göra mkt inte och trots att klockan nu är nästan 23.00 så är det fortfarande över 20 grader ute. Undrar hur det blir att sova i natt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sally

10 juli 2010 16:43

Här på Gräsö har vi det bra.Fred och jag badar i havet varje dag. Vi tyckte oxå det var roligt att komma tillbaka till den toppenkennel där jag växte upp. Kramar från Sally m.familj

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se