Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Skogspromenad och besök

Av Kerstin Nilsson - 8 juli 2010 22:42

I morse så tog jag med mig alla 4 benta på en rejäl skogspromenad. kan meddela att både dom och jag var helt slut efteråt. Värmen tar på minsann och egentligen borde vi väl åkt och badat istället. Men man måste ju träna att springa i skogen också inte bara bada och ha kul.

Småtjejerna pinnade på bra trots värmen och det fanns mkt spännande att kika på och lukta efter.

När vi kom hem slog dom ihop och sov djupt i flera timmar.

På eftermiddagen fick vi besök av Malins syster Sally. Herregud så lik sin mamma hon är med samma tantecken i ansiktet. fast med mörkare ögon vilket inte är helt fel.

Jättekul att träffa henne och hennes matte och husse.


i kväll har vi inte orkat göra mkt inte och trots att klockan nu är nästan 23.00 så är det fortfarande över 20 grader ute. Undrar hur det blir att sova i natt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sally

10 juli 2010 16:43

Här på Gräsö har vi det bra.Fred och jag badar i havet varje dag. Vi tyckte oxå det var roligt att komma tillbaka till den toppenkennel där jag växte upp. Kramar från Sally m.familj

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se