Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

Bad och lär sig engelska

Av Kerstin Nilsson - 6 juli 2010 09:31

I söndags var vi återigen till Gimodammen och badade. Det var superskönt så även jag var i och simmade. Och för första gången på länge var det inte ens kallt att doppa sig. Och inte ville jag gå upp heller.

Malin och Doriz simmade med mig en lång bit. Doriz simmar som en gud medans Malin behöver simma läääääänge innan hon kan ta det lugnt och då går det riktigt bra faktiskt. Men så är det ju så mkt man skall hinna när man heter Malin så rätt vad det är så går det undan igen och då blir tekniken lidande.

Leia hon simmar precis som sin mamma medans Rut fortfarande inte kommit på tjusningen med att simma.

När vi kom hem upptäckte jag att både Doriz och Rut blivit bitna av ngt. Doriz såg ut som en bulldog i nospartiet medans Rut bara fått ett bett i ena örat. Så Doriz blev behandlad med kortison eftersom det satt i nosen. Det tog tid innan det helt gick ner men äta var ju trots det inga som helst problem. Den dagen den hunden inte vill ha mat så är hon dödssjuk tror jag. Hon har inte ens mått illa när hon varit dräktig.

I går bestämde sig Leia för att lära sig engelska. Svensk engelsk ordlista skall läsas noggrant minsann 2 ggr trots att jag satte upp den i hyllan igen. Så nu kan hon förstå vad alla säger även om dom inte pratar svenska.

I går kväll var Malin och jag på kurs och jag är bara sååååå nöjd med den lilla fröken. Hon blir så superseriös när vi går ut på plan. Inge busa och rejsa då inte trots att hon får möjligheten. Mammas hjärta!!!!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se