Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

Bad och lär sig engelska

Av Kerstin Nilsson - 6 juli 2010 09:31

I söndags var vi återigen till Gimodammen och badade. Det var superskönt så även jag var i och simmade. Och för första gången på länge var det inte ens kallt att doppa sig. Och inte ville jag gå upp heller.

Malin och Doriz simmade med mig en lång bit. Doriz simmar som en gud medans Malin behöver simma läääääänge innan hon kan ta det lugnt och då går det riktigt bra faktiskt. Men så är det ju så mkt man skall hinna när man heter Malin så rätt vad det är så går det undan igen och då blir tekniken lidande.

Leia hon simmar precis som sin mamma medans Rut fortfarande inte kommit på tjusningen med att simma.

När vi kom hem upptäckte jag att både Doriz och Rut blivit bitna av ngt. Doriz såg ut som en bulldog i nospartiet medans Rut bara fått ett bett i ena örat. Så Doriz blev behandlad med kortison eftersom det satt i nosen. Det tog tid innan det helt gick ner men äta var ju trots det inga som helst problem. Den dagen den hunden inte vill ha mat så är hon dödssjuk tror jag. Hon har inte ens mått illa när hon varit dräktig.

I går bestämde sig Leia för att lära sig engelska. Svensk engelsk ordlista skall läsas noggrant minsann 2 ggr trots att jag satte upp den i hyllan igen. Så nu kan hon förstå vad alla säger även om dom inte pratar svenska.

I går kväll var Malin och jag på kurs och jag är bara sååååå nöjd med den lilla fröken. Hon blir så superseriös när vi går ut på plan. Inge busa och rejsa då inte trots att hon får möjligheten. Mammas hjärta!!!!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se