Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 2 juli 2010

Vi har badat

Av Kerstin Nilsson - 2 juli 2010 14:20

I dag var det lagom varmt och valparna lite stökiga, svårt att koppla av när dom i flera dagar har sovit massor p.g.a värmen.

Så nu var det dags att ta sig till dammen igen. herregud vad somliga småflickor simmar. Ja den ena är inte så liten längre precis.    Hon heter Malin och där är det bara ett läge som gäller utomhus. PÅ!!!!

Hon kastar sig i vattnet och simmar iväg och Leia hänger villigt på. Här nedan kommer en bild på simmande Leia.
  
Visst ser det ljuvligt ut??? Nästa gång skall även jag bada (tror jag)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annica och Samba

4 juli 2010 22:41

Nu har vi fått vårt nytillskott, det blev lilla Cerene, hon heter Senja hos oss. Samba är givetvis snäll - men skeptisk. Hon tycker fortfarande att vi kan lämna tillbaka den lilla. Men idag såg jag att hon hälsade lite mer glatt på henne så det blir jättebra det här. Dom sover tillsammans så det är egentligen redan kört ;o)

 
Ingen bild

Susanne och Wille

5 juli 2010 08:55

Åh vad härligt det ser ut! Ja, Wille simmar och simmar för fullt. Och nu är valpkursen till ända, fick diplom igår :-). Värmen har verkligen gjort honom loj, sover mycket och äter mindre. De uppfriskande baden är det bästa för honom just nu :-) Det blir många varje dag. Ny kompis, en 12 veckors Flat. Wille är hans mentor och de är så härliga ihop. Kram till er alla!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se