Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 2 juli 2010

Vi har badat

Av Kerstin Nilsson - 2 juli 2010 14:20

I dag var det lagom varmt och valparna lite stökiga, svårt att koppla av när dom i flera dagar har sovit massor p.g.a värmen.

Så nu var det dags att ta sig till dammen igen. herregud vad somliga småflickor simmar. Ja den ena är inte så liten längre precis.    Hon heter Malin och där är det bara ett läge som gäller utomhus. PÅ!!!!

Hon kastar sig i vattnet och simmar iväg och Leia hänger villigt på. Här nedan kommer en bild på simmande Leia.
  
Visst ser det ljuvligt ut??? Nästa gång skall även jag bada (tror jag)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annica och Samba

4 juli 2010 22:41

Nu har vi fått vårt nytillskott, det blev lilla Cerene, hon heter Senja hos oss. Samba är givetvis snäll - men skeptisk. Hon tycker fortfarande att vi kan lämna tillbaka den lilla. Men idag såg jag att hon hälsade lite mer glatt på henne så det blir jättebra det här. Dom sover tillsammans så det är egentligen redan kört ;o)

 
Ingen bild

Susanne och Wille

5 juli 2010 08:55

Åh vad härligt det ser ut! Ja, Wille simmar och simmar för fullt. Och nu är valpkursen till ända, fick diplom igår :-). Värmen har verkligen gjort honom loj, sover mycket och äter mindre. De uppfriskande baden är det bästa för honom just nu :-) Det blir många varje dag. Ny kompis, en 12 veckors Flat. Wille är hans mentor och de är så härliga ihop. Kram till er alla!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se