Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Kurs

Av Kerstin Nilsson - 20 april 2010 07:51

I går var ju jag=Malin med på hundkursen för första gången. Vår konstiga matte har ju gått 2 ggr utan mig. 1 av gångerna var det ju meningen att hundar inte skulle vara med men första gången fick jag inte följa med för jag löpte.

Tänk så skoj alla killarna skulle haft det   

Jag tycker nog att matte är lite elak hon som missunnar hanhundar att få ha lite kul. Fast jag tror att vissa hussar uppskattar det för han har fullt sjå med sin boxer ändå utan en vacker löpande Malin i närheten. Det räcker med bara vacker Malin i närheten.

i alla fall för att återgå till det väsentliga!! vad fick vi lära oss på kursen??

Jo vi fick lära oss stå och där var matte imponerad av att trots att jag blev lite stressad av alla de andra och att vara inomhus och träna med massor med lukter på mattan av andra hundar så kunde jag stå riktigt bra. Ja jag kunde sitt och ligg också och lite fotingångar.

Men sen skulle vi gå ut på en promenad och då blev det jobbigt. Vår matte promenerar nämligen mkt sällan på asfalt av känd anledning =ryggen.

Så att gå snyggt i koppel gick ganska hyfsat tills jag kände lukten av en hare och vi fick bekräftat att jodå den hade nyss passerat framför dom som gick före.

Sen hade jag svårt att koncentrera mig på att gå snyggt utan satte näsan i backen och spårade. matte var lite sur faktiskt!!! Kanske mest beroende på att hon visste hur hon skulle må idag. Och det gör hon så idag är det väl bäst att vi är snälla.

För tillfället håller mamma Doriz på att uppfostra mina småsystrar och det går ganska bra. Mig har hon ju totalt misslyckats med för jag gör som jag vill.

Man är väl inte döpt efter havets fasa för inte.

Nospussar från en ganska trött Malin.

 
ANNONS
 
Salza

Salza

20 april 2010 08:54

Tjolahopp Malin!

Att gå i koppel är klart öveskattat tycker jag. Matte brukar snabbt tröttna på mitt vimsande och koppla loss mig, och det är bra! ;-)

Lycka till på kursen bland alla snygga killar!

http://www.tedsams.com

 
Malin

Malin

20 april 2010 09:21

Ja men Salza det fick man ju inte. Fröken skulle ju se hur vi uppförde oss i koppel.
Snygga och snygga vet jag ju inte precis. 1 sjövild boxer och en Sankt Bernhard och han är rädd för andra hundar. Men jag var så duktig och gick bredvid honom och då var jag helt okej.

http://www.kvistagrans.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se