Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Kurs

Av Kerstin Nilsson - 20 april 2010 07:51

I går var ju jag=Malin med på hundkursen för första gången. Vår konstiga matte har ju gått 2 ggr utan mig. 1 av gångerna var det ju meningen att hundar inte skulle vara med men första gången fick jag inte följa med för jag löpte.

Tänk så skoj alla killarna skulle haft det   

Jag tycker nog att matte är lite elak hon som missunnar hanhundar att få ha lite kul. Fast jag tror att vissa hussar uppskattar det för han har fullt sjå med sin boxer ändå utan en vacker löpande Malin i närheten. Det räcker med bara vacker Malin i närheten.

i alla fall för att återgå till det väsentliga!! vad fick vi lära oss på kursen??

Jo vi fick lära oss stå och där var matte imponerad av att trots att jag blev lite stressad av alla de andra och att vara inomhus och träna med massor med lukter på mattan av andra hundar så kunde jag stå riktigt bra. Ja jag kunde sitt och ligg också och lite fotingångar.

Men sen skulle vi gå ut på en promenad och då blev det jobbigt. Vår matte promenerar nämligen mkt sällan på asfalt av känd anledning =ryggen.

Så att gå snyggt i koppel gick ganska hyfsat tills jag kände lukten av en hare och vi fick bekräftat att jodå den hade nyss passerat framför dom som gick före.

Sen hade jag svårt att koncentrera mig på att gå snyggt utan satte näsan i backen och spårade. matte var lite sur faktiskt!!! Kanske mest beroende på att hon visste hur hon skulle må idag. Och det gör hon så idag är det väl bäst att vi är snälla.

För tillfället håller mamma Doriz på att uppfostra mina småsystrar och det går ganska bra. Mig har hon ju totalt misslyckats med för jag gör som jag vill.

Man är väl inte döpt efter havets fasa för inte.

Nospussar från en ganska trött Malin.

 
ANNONS
 
Salza

Salza

20 april 2010 08:54

Tjolahopp Malin!

Att gå i koppel är klart öveskattat tycker jag. Matte brukar snabbt tröttna på mitt vimsande och koppla loss mig, och det är bra! ;-)

Lycka till på kursen bland alla snygga killar!

http://www.tedsams.com

 
Malin

Malin

20 april 2010 09:21

Ja men Salza det fick man ju inte. Fröken skulle ju se hur vi uppförde oss i koppel.
Snygga och snygga vet jag ju inte precis. 1 sjövild boxer och en Sankt Bernhard och han är rädd för andra hundar. Men jag var så duktig och gick bredvid honom och då var jag helt okej.

http://www.kvistagrans.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se